Fisplay | Infonäyttö 32"/49"

690,00 1 279,00 

Poista

Kuvaus

Infonäyttö lisää asiakaskäyntejä myymälässä ja pidentää siellä vietettyä aikaa. Fisplayn kautta saat juuri yrityksellesi sopivan tiedoitusnäytön. Kartoitamme yhdessä asiakkaan tarpeet ja toimitamme oikean kokoisen jopa 10″-100″ kokohaitarista. Näytön voi kiinnittää pystyyn tai vaakaan. Kirkas näyttö toistaa värit ammattitasoisesti ja palvelee väsymättä vuorokauden ympäri.

Tutkimukset puoltavat digital signage -ratkaisuihin pohjautuvaa mainontaa. Myymälöihin sijoitetut näyttölaitteet lisäävät asiakkaiden positiivista kokemusta myymäläkäynnistä sekä parantavat brändimielikuvaa. Infonäytöt ovat aina valmiina palvelemaan asiakasta ja niiden kautta on helppo jakaa ajankohtaista tietoa, mikä helpottaa asiointia ja samalla lisää myymälässä vietettyä aikaa.

Siirrettävä tiedoitusnäyttö soveltuu erityisesti myynninedistykseen ja opastukseen. Näyttö käyttää langatonta verkkoa (4G myös mahdollinen) ja toimii sähköliitännällä.

Saat valitsemasi näytön ja FisplayCloud -ohjelmiston pakettina perille toimitettuna. Mukana tulee mediatoistin, jonka avulla ohjaat näyttöä internetin kautta etänä..Tutustu ohjelmistoomme täällä.
# tiedoitusnaytto # infonaytto # naytto  # digitalsignage

Katso ideoitamme Youtubessa!

Digitaalinen mainonta myy.

Miksi hankkia infonäyttö? Yksi hyvä suositus on, että digital signage advertising on jättikokoisten yritysten fokuksessa. Vuonna 2014 infonäyttömainontaan käytettiin 13,5 miljardia dollaria.

Lukuisat tutkimukset kertovat näyttömainonnan eduista. IAB Rising stars-tutkimus kertoo, että infonäyttömainonta koetaan vähemmän häiritsevänä kuin perinteinen. Lisäksi digital signage – markkinointi lisää tehokkaammin bränditietoisuutta ja ostohalukkuutta.

Näyttömainonta toimii kautta koko ostokanavan tietoisuuden lisäämisestä ja tarpeen luonnista keskustelun herättämiseen ja sitoutumisen parantamiseen.

Lisätiedot

Kirkkaus

350NITS, kirkkaammat pyydettäessä

Toiminta-aika

Takuu rajaa 18/7 käyttöön. Takuu ympärivuorokauden käyttöön 24/7: pyydä tarjous

Kiinnitys

Kattokiinnitykset pyydettäessä

Lisätietoa

Fisplay -pakettiin kuuluu

Käyttötarpeen kartoitus
Näyttö (Asennettuna seinään pääkaupunkiseudulla)
Tarvittava mediatoistin (Ilman ohjelmistoa)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fisplay | Infonäyttö 32″/49″”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *