RAPPUNÄYTTÖ

 

1,00 

Rappunäyttö tuo taloyhtiöiden viestinnän tähän päivään. Hissinoviin ja ilmoitustauluihin tulosteltavat lappuset voi jättää historiaan, kun ilmoitukset saa näytölle napin painalluksella.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Rappunäyttö tuo nykyaikaista ilmettä kerrostaloon ja selkeyttää viestintää. Hissinoviin tai ilmoitustauluille ei tarvitse enää tulostella ja kiinnitellä lappuja, vaan kaikki tiedotteet saadaan välittömästi näkyviin kaikilla rappunäytöillä. Näyttöjen sisältö voidaan ajastaa.

Rappunäyttö on ympärikoteloitu murtosuojan antamiseksi. Rappunäytön näyttö voidaan jakaa osiin, jolloin yksi osa voi näyttää esimerkiksi asukkaiden nimet, toinen vaihtuvia tiedotteita ja kolmas ostetun mainoksen.

Lähiseudun yrityksille voi myydä rappunäytön esitysaikaa, jolloin mainoskuluilla voidaan kattaa viestintäpaketin kuluja. Asiakas vastaa itse mainostilan myymisestä sekä mainosmaateriaalin lataamisesta verkkoon.

Saat valitsemasi näytön ja Fisplay Pro-ohjelmiston kätevänä pakettina perille toimitettuna. Mukana tulee mediasoitin, jonka avulla ohjaat näyttöä internetin kautta etänä.

Lisätiedot

Koko

32", 49", 55"

Kirkkaus

350NITS, kirkkaimmat pyydettäessä

Toiminta-aika

Takuu rajaa 16/7 käyttöön. Takuu ympärivuorokauden käyttöön 24/7: pyydä tarjous

Seinään kiinnitys

Suojakotelo

Lisätiedot

FISPLAY PRO -pakettiin kuuluu

Käyttötarpeen kartoitus
Etäpäivitettävät näytöt
Internetissä toimiva sisällönhallintapalvelu
Asennus
Käyttökoulutus
Tekninen tuki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAPPUNÄYTTÖ”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...