Fisplay | Liidilinko

Ostoksesi jälkeen olemme teihin yhteydessä Liidilingon värin sekä ohjelmiston koulutuksessa.

1 750,00  + Alv. 24%

Ilmainen toimitus verkkotilauksille.

Voit myös noutaa tilatun ja maksetun tuotteen heti Vantaan noutovarastolta.

Jätä soittopyyntö asiantuntijalle
tai kysy chatissä!

  Description

  Liidilinko, Liidien keräys, laatu liidi, liidi robotti

  Liidilinko mahdollistaa miehittämättömän laadukkaiden liidien keruun minne tahansa sen laitatkin! 

  Kosketusnäytöllinen pieni palvelupääte palvelee asiakastasi silloinkin kuin et itse ehdi. Touchscreen on toimintatavaltaan ja kooltaan asiakkaalle tuttu; kuin suuri tabletti.  Asiakaspäätteen kompakti näyttö suo asiakkaallesi yksityisen käyttäjäkokemuksen. Hän voi rauhassa selata tuotteita kyseisestä myymälästä tai jos tuote on loppu, hän voi tilata vastaavan verkkokaupastasi.

  Saat valitsemasi näytön kätevänä pakettina perille toimitettuna. Ohjelmistomme asennetaan palvelupäätteeseen, jonka avulla ohjaat näyttöä internetin kautta etänä.(Paketti ei sisällä ohjelmistoa/lisenssiä)

  Voit tutustua ohjelmistoomme täältä!
  Katso ideoitamme Youtubessa!
  Tilaa kosketusnäytöllinen pieni palvelupääte koekäyttöön!

  Onko yrityksesi aktiivinen somessa?
  Mikäli postauksia tulee noin kerran viikossa, voit hankkia palvelupäätteeseesi Facebook-muistitaulun ja  jakaa julkaisusi myös näytöille automaattisesti. Myymälässä vieraileva asiakas saa yrityksestä aktiivisen kuvan nähdessään tuoreet julkaisut näytöillä. Näin saat somepostuksistasi moninkertaisen hyödyn.

  Kosketusnäyttö on itsestäänselvyys.

  Ei ole kauaakaan siitä, kun ne olivat teknologian viimeisintä kärkeä, nyt jokainen kantaa sellaista taskussaan. Myös yritystiloissa kosketusnäyttöjä on yhä enemmän. On pieniä itsepalvelupäätteitä, keskikokoisia palvelupäätteitä ja valtavia interaktiivisia seiniä. Mistä yrittäjä tietää, olisiko kosketusnäyttö kannattava investointi?

  Tärkeintä ennen näyttöjen hankintaa on kääntää katse oman yrityksen olemassaolevaan digitaaliseen viestintään. Näin varmistetaan se, että näytöistä saa heti alusta saakka kaiken hyödyn irti. Artikkelissaan Digital signage Q&A: Touchscreen edition Bradley Cooper haastattelee Raimon Chikhania,  Elo Touchin aluemyyntipäällikköä aiheesta. Chikhani kehottaa pohtimaan, ovatko yrityksesi kotisivut kunnossa, ennenkuin hankit kosketusnäytön. “Hyvin suunniteltu, funktionaalinen ja digital signage -optimoitu web-sivusto auttaa antamaan hyvän vaikutelman asiakkaille jotka selaavat e-kauppaa myymälässä. Jos yritys ei tässä onnistu, se voi haitata potentiaalia joka infonäyttöihin on käytetty.

  Entä kustannukset, eikö pienelle yritykselle tule kalliiksi investoida palvelupäätteisiin? Chikhan kertoo, että kosketusnäytöt eivät ole enää vain isoille jälleenmyyjille, vaan hinnat ovat kohtuullistuneet. Hän lisää, että kosketusnäyttöteknologiasta yrittäjä saa arvoa pitkään. “Monet jälleenmyyjät, jotka investoivat kosketusnäyttöihin, saavat investoinneista takaisin pian. Digital signage ja myyntipäätteen interaktiivisuus voivat toimia myyntityökaluina myyjille. Myymälöiden ei enää tarvitse menettää myyntiä vaan asiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta tuotteen, joka on myymälästä loppu. Niinpä, vaikka näyttöihin ja ohjelmistoihin täytyy sijoittaa, niistä johtuvat hyödyt ylittävät kirkkaasti välittömät investoinnit.”

  Additional information

  WeightN/A
  Koko

  22"

  Toiminta-aika

  Takuu rajaa 16/7 käyttöön. Takuu ympärivuorokauden käyttöön 24/7: pyydä tarjous

  Lisätiedot

  Fisplay -pakettiin kuuluu

  Käyttötarpeen kartoitus
  Näyttö (Asennettuna pääkaupunkiseudulle)
  Integroitu mediatoistin
  FisplayCloud Pro tarvittava ohjelmisto ei sisälly hintaan.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Fisplay | Liidilinko”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Jätä yhteystietosi

  Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun