Fisplay | Liidilinko

Ostoksesi jälkeen olemme teihin yhteydessä Liidilingon värin sekä ohjelmiston koulutuksessa.

From: 1 750,00  + Alv. 24%

Ilmainen toimitus verkkotilauksille.

Voit myös noutaa tilatun ja maksetun tuotteen Vantaan noutovarastolta.

Jätä soittopyyntö asiantuntijalle
tai kysy chatissä!

  Kuvaus

  Tuotetiedot

  • 21,5″ kapasitiivinen kosketusnäyttö
  • Resoluutio: 1920*1080
  • Kirkkaus: 250 NITS
  • Karkaistulasi
  • Metallirunko
  • Käyttöaika 24/7
  • Integroitu 4g-modeemi
  • Valkoinen/Musta

  Liidilinko mahdollistaa miehittämättömän laadukkaiden liidien keruun minne tahansa sen laitatkin! Hyvä esimerkki on messut tai jokin muu tapahtuma.

  Kosketusnäytöllinen pieni palvelupääte palvelee asiakastasi silloinkin kuin et itse ehdi. Touchscreen on toimintatavaltaan ja kooltaan asiakkaalle tuttu; kuin suuri tabletti.  Asiakaspäätteen kompakti näyttö suo asiakkaallesi yksityisen käyttäjäkokemuksen. Hän voi rauhassa selata kiinnostavaa tietoa ja jättää teille yhteystiedot täyttämällä esimerkiksi lomake.

  Saat valitsemasi näytön kätevänä pakettina perille toimitettuna. Ohjelmistomme asennetaan palvelupäätteeseen, jonka avulla ohjaat näyttöä internetin kautta etänä. (Paketti ei sisällä ohjelmistoa)

  Voit tutustua ohjelmistoomme täältä!
  Katso ideoitamme Youtubessa!
  Tilaa kosketusnäytöllinen pieni palvelupääte koekäyttöön!

  Kosketusnäyttö on itsestäänselvyys

  Ei ole kauaakaan siitä, kun ne olivat teknologian viimeisintä kärkeä, nyt jokainen kantaa sellaista taskussaan. Myös yritystiloissa kosketusnäyttöjä on yhä enemmän. On pieniä itsepalvelupäätteitä, keskikokoisia palvelupäätteitä ja valtavia interaktiivisia seiniä. Mistä yrittäjä tietää, olisiko kosketusnäyttö kannattava investointi?

  Tärkeintä ennen näyttöjen hankintaa on kääntää katse oman yrityksen olemassaolevaan digitaaliseen viestintään. Näin varmistetaan se, että näytöistä saa heti alusta saakka kaiken hyödyn irti. Artikkelissaan Digital signage Q&A: Touchscreen edition Bradley Cooper haastattelee Raimon Chikhania,  Elo Touchin aluemyyntipäällikköä aiheesta. Chikhani kehottaa pohtimaan, ovatko yrityksesi kotisivut kunnossa, ennenkuin hankit kosketusnäytön. “Hyvin suunniteltu, funktionaalinen ja digital signage -optimoitu web-sivusto auttaa antamaan hyvän vaikutelman asiakkaille jotka selaavat e-kauppaa myymälässä. Jos yritys ei tässä onnistu, se voi haitata potentiaalia joka infonäyttöihin on käytetty.

  Entä kustannukset, eikö pienelle yritykselle tule kalliiksi investoida palvelupäätteisiin? Chikhan kertoo, että kosketusnäytöt eivät ole enää vain isoille jälleenmyyjille, vaan hinnat ovat kohtuullistuneet. Hän lisää, että kosketusnäyttöteknologiasta yrittäjä saa arvoa pitkään. “Monet jälleenmyyjät, jotka investoivat kosketusnäyttöihin, saavat investoinneista takaisin pian. Digital signage ja myyntipäätteen interaktiivisuus voivat toimia myyntityökaluina myyjille. Myymälöiden ei enää tarvitse menettää myyntiä vaan asiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta tuotteen, joka on myymälästä loppu. Niinpä, vaikka näyttöihin ja ohjelmistoihin täytyy sijoittaa, niistä johtuvat hyödyt ylittävät kirkkaasti välittömät investoinnit.”

  Lisätiedot

  WeightN/A
  Koko

  22"

  Toiminta-aika

  Takuu rajaa 16/7 käyttöön. Takuu ympärivuorokauden käyttöön 24/7: pyydä tarjous

  Lisätiedot

  Fisplay -pakettiin kuuluu

  Käyttötarpeen kartoitus
  Näyttö (Asennettuna pääkaupunkiseudulle)
  Integroitu mediatoistin
  FisplayCloud Pro tarvittava ohjelmisto ei sisälly hintaan.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Fisplay | Liidilinko”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *