PALVELUPÄÄTE

 

1,00 

Palvelupääte kosketusnäytöllä tuo asiakaspalvelusi nykyaikaan. Asiakkaan ei tarvitse kokoea joutuvansa odottamaan, kun palvelupääte mahdollistaa tuotteiden selaamisen myyjää odottaessa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Palvelupääte kosketusnäytöllä auttaa myyjääsi palvelemaan asiakasta entistä paremmin. Laadukkaat tuotekuvat ovat edukseen suurella näytöllä ja vahvistavat ostopäätöstä, touch screen antaa interaktiivisen asiakaspalvelukokeuksen. Palvelupäätteen näytöltä myyjä löytää asiakkaalle tuotetiedot, arvostelut ja mahdolliset suositukset yhteensopivista tuotteista. Myyjä voi esitellä valikoimasta myös ne tuotteet, jotka ovat varastossa tai saatavilla vain verkkokaupasta.

Palvelupäätteen avulla asiakaspalvelusi astuu nykyaikaan. Asiakkaat ovat tottuneita mobiilisovelluksiin ja kosketusnäyttöihin ja odottavat myös kivijalkamyymölöiltä nopeaa ja nykyaikaista palvelua. Palvelupääte vastaa tähän tarpeeseen.

Kun palvelupäätettä ei käytetä, se esittää oletusmateriaalia kuten kuvia tai videoita. Näytön voi jakaa osiin, joten yksi osa näytöstä voi pyörittää mainosmateriaalia ja toinen osa kehottaa ohjaamaan näyttöä koskettamalla.

Katso tästä, miten BestCaravan hyödyntää palvelupäätettä!

Saat valitsemasi infonäytön perille toimitettuna. Fisplay Pro -palvelu sisältää aina mediatoistimen, ohjelmiston ja pilvipalvelun. Fisplay Pron etähallinnalla pidät päätteen sisällöt helposti ajan tasalla. Keskity viestimiseen, Fisplay hoitaa loput.

Lisätiedot

Asennuskohde

Kiinteä asennus, Rullateline, Toteemi

Näytön koko

21", 49", 55"

FISPLAY PRO -pakettiin kuuluu

Käyttötarpeen kartoitus
Etäpäivitettävät näytöt
Internetissä toimiva sisällönhallintapalvelu
Asennus
Käyttökoulutus
Tekninen tuki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PALVELUPÄÄTE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *