Fisplay | Palvelupääte

Palvelupääte kosketusnäytöllä tuo asiakaspalvelusi nykyaikaan. Asiakkaan ei tarvitse kokea joutuvansa odottamaan, kun palvelupääte mahdollistaa tuotteiden selaamisen myyjää odottaessa.

3 038,00 

Poista

Jätä soittopyyntö asiantuntijalle tai kysy chatissä!

  Kuvaus

  Palvelupääte kosketusnäytöllä auttaa myyjääsi palvelemaan asiakasta entistä paremmin. Laadukkaat tuotekuvat ovat edukseen suurella näytöllä ja vahvistavat ostopäätöstä, touch screen antaa interaktiivisen asiakaspalvelukokeuksen. Palvelupäätteen näytöltä myyjä löytää asiakkaalle tuotetiedot, arvostelut ja mahdolliset suositukset yhteensopivista tuotteista. Myyjä voi esitellä valikoimasta myös ne tuotteet, jotka ovat varastossa tai saatavilla vain verkkokaupasta.

  Palvelupäätteen avulla asiakaspalvelusi astuu nykyaikaan. Asiakkaat ovat tottuneita mobiilisovelluksiin ja kosketusnäyttöihin ja odottavat myös kivijalkamyymölöiltä nopeaa ja nykyaikaista palvelua. Palvelupääte vastaa tähän tarpeeseen.

  Kun palvelupäätettä ei käytetä, se esittää oletusmateriaalia kuten kuvia tai videoita. Näytön voi jakaa osiin, joten yksi osa näytöstä voi pyörittää mainosmateriaalia ja toinen osa kehottaa ohjaamaan näyttöä koskettamalla.

  Katso tästä, miten BestCaravan hyödyntää palvelupäätettä!

  Saat valitsemasi infonäytön perille toimitettuna. FisplayCloud etähallinnalla pidät päätteen sisällöt helposti ajan tasalla. Keskity viestimiseen, Fisplay hoitaa loput.

  # palvelupaate  # asiakaspaate  # kosketusnaytto

  Kosketusnäyttö on itsestäänselvyys. Ei ole kauaakaan siitä, kun ne olivat teknologian viimeisintä kärkeä, nyt jokainen kantaa sellaista taskussaan. Myös yritystiloissa kosketusnäyttöjä on yhä enemmän. On pieniä itsepalvelupäätteitä, keskikokoisia palvelupäätteitä ja valtavia interaktiivisia seiniä. Mistä yrittäjä tietää, olisiko kosketusnäyttö kannattava investointi?

  Katso lisää blogistamme!

  Kosketusnäyttö neuvotteluhuoneessa

  Palvelee ainakin kolmessa eri tehtävässä. Ensiksi sisäisessä tiedottamisessa. Valmiiksi ajastettu esityssoittolista pyörii jatkuvasti, kun palvelupääte näytöllä ei ole muuta käyttöä. Kun infonäyttöön kytketään tietokone, näyttö siirtyy välittömästi toistamaan tietokoneen näkymää. Erillisiä asetuksia tai klikkailuja ei tarvita. Kun näyttöä kosketetaan, siihen avautuu määritelty näkymä, kuten yrityksen omat sivut tai Googlen hakusivu. Tällöin kosketusnäyttöä voi käyttää selaimena.

  Lue lisää blogistamme!

  Lisätiedot

  Asennuskohde

  Rullateline

  Näytön koko

  49"

  Lisätietoa

  Fisplay -pakettiin kuuluu

  Käyttötarpeen kartoitus
  Näyttö (Asennettuna pääkaupunkiseudulle)
  Tarvittava mediatoistin (Ilman ohjelmistoa)

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fisplay | Palvelupääte”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Jätä yhteystietosi

  Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun