Fisplay Mediatoistin

Mediatoistin toistaa näytöllesi haluamaasi mediaa ja kaikki tämä tapahtuu internetin välityksellä. Voit yhdistää laitteen verkkoon wlanin tai lanin välityksellä.

197,00 229,00  + Alv. 24%

Jätä soittopyyntö asiantuntijalle tai kysy chatissä!

  Kuvaus

  Mediatoistin sekä FisplayCloud ohjelmisto mahdollistaa monen materiaalin tuonnin näytöille, voit käyttää youtubea, verkkosivun upotusta, mp4, jpeg, png, pdf tai tehdä haluamasi näköinen materiaali suoraan järjestelmämme editorissa.

  Huomioithan että FisplayCloud on järjestelmä, jonka tarvitset Mediatoistimen lisäksi.
  Katso mediatoistimen asennus video:

  Mediatoistin

  FisplayCloud -ohjelmisto osana digital signage -ratkaisua tuo yrityksesi viestinnän tähän hetkeen. Digital Signage tarkoittaa etäohjattuja infonäyttöjä, joilla kerrot asiakkaillesi viestejä. Digital signage -ratkaisu rakentuu FisplayCloud -ohjelmistosta sekä yhdestä tai useammasta infonäytöstä.  Päätät, mitä ja milloin milläkin näytölläsi pyörii. Voit luoda soittolistoja videoista, tuotetiedoista, kampanjoista tai uutisista ja hallita niiden toistoa internetin kautta. Voit jakaa samaa sisältöä kaikilla näytöilläsi yhtä aikaa vaikka maailman ympäri tai ohjata jokaista erikseen.

  Infonäyttöratkaisu on tutkitusti tehokas yritystoiminnan edistäjä. Hyvin suunniteltu digital signage -viestintä parantaa mielikuvaa koko yrityksestä, parantaa liiketilojen viihtyisyyttä ja lisää spontaaneja ostoksia. Ohjelmisto auttaa sinua tavoittamaan asiakkaasi ja lisäämään brändisi tunnettavuutta.

  Digital signage -ratkaisu on juuri niin tehokas kuin sen toistama sisältö. Siksi haluat tuottaa julkaisuja, jotka koskettavat olemassaolevia ja potentiaalisia asiakkaitasi. Päästä itsesi helpolla ja hanki esitykset valmiina. Tutustu sisällön päivityksen palveluihimme täältä!

  Jos yritykselläsi on jo näyttö, Hallintajärjestelmämme päivittää sen toimivaksi digital signage -ratkaisuksi. Jos sopiva näytön paikka on mielessä, muttei laitetta nurkista vielä löydy, valitse tuote verkkokaupasta tai jätä soittopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Etsitään yhdessä yrityksellesi paras ratkaisu.

  Lisätiedot

  Sisältää

  Käyttötarpeen kartoituksen

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fisplay Mediatoistin”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Jätä yhteystietosi

  Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun