IKKUNANÄYTTÖ

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ikkunanäyttö on tutkitusti tehokas katseenvangitsija ja lisää spontaaneja myymäläkäyntejä.  Kutsu ohikulkijoita poikkeamaan sisään ajankohtaisilla tarjouksilla tai kampanjoilla. Suuret kuvat ja harkittu visuaalinen kokonaisuus antavat oikean vaikutelman tuotteestasi. Ohjausjärjestelmän avulla päivität näyteikkunasi ilmeen hetkessä ja niin usein kuin haluat.

Ikkunanäyttö mahdollistaa houkuttelevan näyteikkunan luomisen helposti. Pienetkin esineet pääsevät oikeuksiinsa suurella näytöllä ja videoesityksillä esittelet vaikka koko valikoimasi tyylikkäänä kokonaisuutena. Digitaalisen näyteikkunan mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit kertoa kampanjoista, esittää ajankohtaisia toivotuksia tai kehottaa ohikulkijoita vierailemaan somekanavillasi –  ja tehdä tuotteitasi sitä kautta houkutteleviksi. Ikkunanäytöllä voit ottaa lähtölaskennan juhlapäiviin tai pitää digitaalista adventtikalenteria. Katso  täältä, miten asiakkaamme on lisännyt näkyvyyttään.

Haluatko tietää tarkemmin, kuinka digitaalinen näyteikkuna voi hyödyntää myymälääsi?  Ota yhteyttä! Voit varata maksuttoman konsultoinnin, jossa kartoitetaan myymäläsi tarpeet ja etsitään yrityksellesi sopivin infonäyttöratkaisu. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Ikkunanäyttö ja mukana tuleva ohjelmisto toimitetaan ja asennetaan myymälääsi.

 

Lisätiedot

Koko

46", 49", 55", 75"

Kiinnitys

Seinä- tai kattokiinnitys kuuluu hintaan

Kirkkaus

2500NITS, kelpaa lukea kirkkaallakin säällä

Lisätiedot

FISPLAY PRO -pakettiin kuuluu

Käyttötarpeen kartoitus
Etäpäivitettävät näytöt
Internetissä toimiva sisällönhallintapalvelu
Asennus
Käyttökoulutus
Tekninen tuki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “IKKUNANÄYTTÖ”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *