FISPLAY PRO

 

1,00 

Infonäyttö tuo yrityksesi viestinnän tähän hetkeen. Somepäivityksesi, uutuustuotteesi ja kampanjasi heräävät eloon digitaalisella näytöllä.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Fisplay pro -ohjelmisto osana digital signage -ratkaisua tuo yrityksesi viestinnän tähän hetkeen. Digital Signage tarkoittaa etäohjattuja infonäyttöjä, joilla kerrot asiakkaillesi viestejä. Digital signage -ratkaisu rakentuu Fisplay pro -ohjelmistosta sekä yhdestä tai useammasta infonäytöstä.  Päätät, mitä ja milloin milläkin näytölläsi pyörii. Voit luoda soittolistoja videoista, tuotetiedoista, kampanjoista tai uutisista ja hallita niiden toistoa internetin kautta. Voit jakaa samaa sisältöä kaikilla näytöilläsi yhtä aikaa vaikka maailman ympäri tai ohjata jokaista erikseen.

Infonäyttöratkaisu on tutkitusti tehokas yritystoiminnan edistäjä. Hyvin suunniteltu digital signage -viestintä parantaa mielikuvaa koko yrityksestä, parantaa liiketilojen viihtyisyyttä ja lisää spontaaneja ostoksia. Fispay Pro auttaa sinua tavoittamaan asiakkaasi ja lisäämään brändisi tunnettavuutta.

Digital signage -ratkaisu on juuri niin tehokas kuin sen toistama sisältö. Siksi haluat tuottaa julkaisuja, jotka koskettavat olemassaolevia ja potentiaalisia asiakkaitasi. Päästä itsesi helpolla ja hanki esitykset valmiina. Tutustu sisällön päivityksen palveluihimme täältä!

Jos yritykselläsi on jo näyttö, Fisplay PRO päivittää sen toimivaksi digital signage -ratkaisuksi. Jos sopiva näytön paikka on mielessä, muttei laitetta nurkista vielä löydy, valitse tuote verkkokaupasta tai jätä soittopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Etsitään yhdessä yrityksellesi paras ratkaisu.

Lisätiedot

Fisplay Pro -pakettiin kuuluu

Käyttötarpeen kartoitus
Etäpäivitettävät näytöt
Internetissä toimiva sisällönhallintapalvelu
Asennus
Käyttökoulutus
Tekninen tuki

Sopimus

1 kk sopimus, 3 kk sopimus, 6 kk sopimus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FISPLAY PRO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *