Fisplay Oy

Fisplay on 2015 perustettu kasvuyhtiö joka työllistää 15 huippuammattilaista.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 1,2M€.  Toimimme pohjoismaissa ja pääkonttorimme sekä showroom sijaitsevat Vantaalla.

Tavoitteemme on kasvaa merkittävästi ja ansaita paikka asiakkaidemme silmissä kumppanina joka tuottaa jatkuvasti uutta lisäarvoa.

Toimintamme ohjaavat arvot ovat: #Yhteispeli #Laadukkaat tulokset #Merkityksellisyys

Fisplay Oy on kasvavien ja kehittyvien yritysten ICT-palvelukumppani jolla on kolme liiketoiminta-aluetta. Liiketoiminta-alueita ovat Fisplay, FisCode ja Fisafe.

Fisplay liiketoiminta-alueella olemme täyden palvelun infonäyttötalo. Tuomme maahan, myymme, asennamme ja ylläpidämme Infonäyttöjä, kosketusnäyttöjä, LED-jättinäyttöjä ja erilaisia palvelupäätteitä. Olemme kehittäneet helppokäyttöisen ja edullisen FisplayCloud sisällönhallintaohjelmiston

FisCode liiketoiminta-alueella teemme ohjelmistokehitystä ja -ylläpitoa erityisesti kasvuhakuisille yrityksille. Erityisosaamisalueitamme ovat toiminnanohjausjärjestelmät (ERP), Google-pilvipalvelut, tarjouslaskentajärjestelmät, kanta-asiakasjärjestelmät, pilveen vienti sekä progressive web app (PWA) – ohjelmistot.

www.fiscode.fi

Fisafe liiketoiminta-alueella olemme erinomaisia ICT-ylläpitoratkaisuissa. Fisafe kulunvalvontajärjestelmä tarjoaa helposti hallinnoitavan koodilukkoratkaisun erilaisiin kulunvalvontakohteisiin. Järjestelmää käytetään päivittäin noin 4000 oven avaamiseen. Lisäksi Fisafe kameravalvonta– ja sisäverkkoratkaisut palvelevat asiakkaitamme sadoissa kohteissa pohjoismaissa.

www.fisafe.fi