Fisplay Oy

Fisplay on 2015 perustettu kasvuyhtiö joka työllistää 15 huippuammattilaista.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 1,2M€.  Toimimme pohjoismaissa ja pääkonttorimme sekä showroom sijaitsevat Vantaalla.

Tavoitteemme on kasvaa merkittävästi ja ansaita paikka asiakkaidemme silmissä kumppanina joka tuottaa jatkuvasti uutta lisäarvoa.

Toimintamme ohjaavat arvot ovat: #Yhteispeli #Laadukkaat tulokset #Merkityksellisyys

Fisplay Oy on kasvavien ja kehittyvien yritysten ICT-palvelukumppani jolla on kolme liiketoiminta-aluetta. Liiketoiminta-alueita ovat Fisplay, FisCode ja Fisafe.

Fisplay liiketoiminta-alueella olemme täyden palvelun infonäyttötalo. Tuomme maahan, myymme, asennamme ja ylläpidämme Infonäyttöjä, kosketusnäyttöjä, LED-jättinäyttöjä ja erilaisia palvelupäätteitä. Olemme kehittäneet helppokäyttöisen ja edullisen FisplayCloud sisällönhallintaohjelmiston

FisCode liiketoiminta-alueella teemme ohjelmistokehitystä ja -ylläpitoa erityisesti kasvuhakuisille yrityksille. Erityisosaamisalueitamme ovat toiminnanohjausjärjestelmät (ERP), Google-pilvipalvelut, tarjouslaskentajärjestelmät, kanta-asiakasjärjestelmät, pilveen vienti sekä progressive web app (PWA) – ohjelmistot.

www.fiscode.fi

Fisafe liiketoiminta-alueella olemme erinomaisia ICT-ylläpitoratkaisuissa. Fisafe kulunvalvontajärjestelmä tarjoaa helposti hallinnoitavan koodilukkoratkaisun erilaisiin kulunvalvontakohteisiin. Järjestelmää käytetään päivittäin noin 4000 oven avaamiseen. Lisäksi Fisafe kameravalvonta– ja sisäverkkoratkaisut palvelevat asiakkaitamme sadoissa kohteissa pohjoismaissa.

www.fisafe.fi

Jätä yhteystietosi

Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun