Referenssit | Asiakastarinat

Ähtäri Zoo

Fisplay ulkonäyttö

Jalonom

Ikkunanäyttö

Veho Trucks

Fisplay toteeminäyttö

Esport Bristol

FisLED sisänäyttö

Helsinki Outlet

FisLED

BestCaravan

FisLED sisänäyttö

Asiakastarinat

Koti Puhtaaksi Oy

Koti Puhtaaksi Oy:n ilmainen kuukauden koekäyttö onnistui loistavasti. Tulosten perusteella Liidilingosta tuli yksi kiinteä osa Kotipuhtaaksi Oyn asiakashankintaa. Laitteita on tällä hetkellä kolme ja lisää on tulossa. “ Liidilinko on kustannustehokas tapa hankkia liidejä halutulta alueelta. Näen tässä suuren potentiaalin tulevaisuuden myynnin kannalta. Olemme nyt jo saaneet yli 1000 asiakasliidiä”

https://www.kotipuhtaaksi.fi/

M-Team on Ruskeasuolla päämajaansa pitävä helsinkiläinen salibandyseura jonka miesten edustusjoukkue pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Divarissa. Vast’ikään M-Teamin toiminnanjohtajana ja Ruskeasuon hallin toimitusjohtajana aloittanut Jyrki Paajanen on lähtenyt uudistamaan seuran ja hallin toimintaa seuraavalle tasolle. Osana uudistusta hankittiin areenalle FisLED R3.9 jättinäyttö. Mutta miksi? Kysyimme tätä Jyrkiltä

https://www.m-team.fi/

m-team ja fisplay

MM Anttila Oy

Mplus on turkulainen huoltoasemayhtiö, joka päätti olla ensimmäisten joukossa alueellaan hankkimassa ja hyödyntämässä LED-jättinäyttöä, ja onnistui siinä mainiosti. FisLED LO4.8 on toiminut heidän mukaan tehokkaasti ja voivat suositella LED näytön hankintaa muillekin.
Mplus on panostanut myös asiakasviestintään infonäytön hankinnalla myymälän sisälle.

https://www.mplus.fi/

Näin Kattokeskuksen myyntipäällikkö Anton Riihimäki kertoo: “Meillä oli Kattokeskuksella tuommoinen kuukauden mittainen pilottihanke. Testattiin tuommoista liidigeneraattoria. Esimerkiksi Inkoossa tuli pienen ajan sisällä merkittävä määrä liidejä. Meidän mielestä liidien laatu oli hyvä ja niistä on tehty hyvin kauppaa, että ollaan tosi tyytyväisiä siihen laatuun mitä ollaan siitä saatu. Laite on tosi helppokäyttöinen ja se on langaton. Käytännössä tarvitsee verkkovirran vain ja liidit menee suoraan meidän järjestelmään sähköisesti ja ne on heti käytössä. Todella näppärä. Laitteet on otettu meillä ilolla vastaan. Myyjät on olleet tosi tyytyväisiä liideistä mitä sieltä on tullut. Näiden hyvien kokemusten myötä me ollaan hankittu näitä laitteita meidän eri toimipisteisiin.”

https://kattokeskus.fi/

Happee ry

Happee on jyväskyläläinen salibandyseura, joka on noussut määrätietoisella työllä arvokkaimpaan salibandysarjaan, F-liigaan. Tämä on vaatinut paljon kaikilta toimihenkilöiltä ja pelaajilta, mutta myös tukijoilla ja yleisöllä on tässä menestystarinassa ollut tärkeä rooli.

Tutustu kuinka Happee nosti ottelukokemuksen uudelle tasolle ja tuplasi samalla sponsoritulot.

https://www.happee.fi/

Jyväskylän Kirittäret on Jyväskylässä toimiva naisten Superpesisseura. Kirittärien esimerkki tarkoittaa, että vaikka LED-jättinäyttö on iso investointi, maksaa se itsensä takaisin yhden kauden aikana. LED-jättinäytön käyttöikä on hyvin ylläpidettynä ja huollettuna 10 vuotta. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen vuoden jälkeen, kun näyttö on maksettu, on tuotto urheilujoukkueen kannalta merkittävää. Jäljelle jää vain sähkölaskun ja huoltojen kustannukset.

https://www.kirittaret.fi/