Microsoft Power BI -integraatio

FisplayCloud -ohjelmiston Microsoft Power BI -integraatiolla ajantasainen data yrityksen infonäytöille

FisplayCloud Pro ja Enterprise palveluihin sisältyy nyt Power BI -integraatio. Se on toteutettu tietoturvallisesti. Voit jakaa ajantasaista dataa myynnin kehityksestä, varastotilanteesta tai vaikka toimituksista ja niiden toimitusnopeudesta. FisplayCloudin avulla voit määritellä jokaiselle infonäytölle oman näkymän. Asiakastiloissa voi näyttää yleisiä tietoja ja myyntiosastolla taas myynnin kehitystä ja vaikka jokaisen myyjän myyntiä erikseen. Varastossa voi olla näkymä varastotilanteesta ja keräilyn tehokkuudesta. Lue, miten Barona tehosti logistiikkakeskuksen toimintaa Power BI -integraation avulla. Katso myös video!

Kun ajantasainen tieto on aina saatavilla, voidaan jokainen päätös tehdä parhaaseen saatavilla olevaan tietoon pohjautuen.

Mikä on Power BI -integraatio?

FisplayCloud on integroitu tietoturvallisesti Power BI:hin. Integraatio mahdollistaa Power BI -raporttien julkaisemisen infonäytöillä ajantasaisesti. Määrittele raportin sisältö Power BI:ssä ja julkaise se infonäytöllä. Mikäli raporttiin tulee muutoksia, päivittyvät muutokset automaattisesti infonäytölle FisplayCloud -ohjelmiston avulla. 

1. Voit johtaa yritystäsi todellisilla ja ajantasaisilla luvuilla.

2. Viet tiedolla johtamisen yrityksessäsi seuraavalle tasolle.

3. Osallistat ja sitoutat henkilöstöäsi tai asiakkaitasi yritykseesi.

4. Lisäät kaikkien ymmärrystä liiketoiminnan tilasta ja tulevaisuudesta.

5. Auta kaikkia työntekijöitä tekemään parempia jokapäiväisiä päätöksiä.

Fisplay Mediatoistin

Kenelläkään ei ole pääsyä asiakkaidemme raportteihin. Integraatiomme käyttää OAuth 2.0 kirjautumista Microsoftin Azure AD:hen, jonka jälkeen pääset näkemään omat raporttisi ja voit linkittää haluamasi raportit infonäytöille.

FisplayCloud -ohjelmistossa käytämme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisia ehtoja.

Katso tästä Fisplayn tietosuojaseloste.

Mikä on FisplayCloud?

FisplayCloudissa voit ladata medioita, tehdä medioista soittolistoja ja julkaista soittolistoja eri kanavissa. Kanavilla voit hallita yhdestä paikasta useille näytöille eri sisältöä. Ohjelmisto toimii netin yli, joten se toimii paikasta riippumatta. FisplayCloud on erittäin helppokäyttöinen.

FisplayCloud ohjelmiston voit tilata kuukauden koekäyttöön tai pyytää räätälöidyn tarjouksen ohjelmisto- ja näyttökokonaisuuteen.

Lisätietoa: www.fisplay.com/fisplay-cloud/

Optio 1.
Tarvitset vain Fisplay mediatoistimen olemassa olevaan näyttöön ja FisplayCloud Pro palvelutason.

Testaa maksutta kuukauden ajan:
https://fisplay.com/fisplay-cloud/#fc-koekaytto

Optio 2.
Osta sopiva Fisplay infonäyttö + FisplayCloud Pro

Varaa ilmainen esittely

Ota yhteyttä

Me olemme

Marko Sivula

Technical Sales Pohjois-Suomi

040 731 8366

Asmo Lamminmäki

Technical Sales Etelä-Suomi

045 133 1991

020 127 7874

Jätä yhteystietosi

Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun