mephisto-shop hki

Kadulle näkyvä ikkunanäyttö kertoo Mephisto Shop Hki:n uusimmista kampanjoista

Uudenaikainen asiakasviestintä ja vanha laatubrändi lyövät kättä, kun ikkunanäyttö kutsuu asiakkaita piipahtamaan Mephisto Shop Helsinkiin.

Ikkunanäyttö Mephisto-Shop Hki

case

Mephisto on laatukenkäbrändi, joka sai alkunsa 1965, kun yhdysvaltalainen Martin Michaeli perusti yrityksensä Ranskaan. Brändin missio silloin ja nyt on tuottaa mahdollisimman laadukkaita ja mukavia jalkineita. Yksi jälleenmyyjistä, Mephisto-shop Hki, halusi parantaa kommunikaatiotaan asiakkaidensa kanssa. Fisplay ja MephistoShopHki sopivat yhteistyöstä löytääkseen ratkaisun, jonka avulla asiakasviestintä siirtyisi tähän päivään vanhaa brändiä kunnioittaen.

Ikkunanäyttö Mephisto

ratkaisu

Myymälään sijoitettiin ikkunanäyttö, jossa voidaan kertoa ohikulkijoille ajankohtaisista kampanjoista sekä esitellä muitakin jalkineita kuin näyteikkunassa olevia. Useiden tutkimusten mukaan ikkunanäytöt houkuttelevat ohikulkijoita pistäytymään spontaanisti myymälöissä, ja näin koetaan Mephisto Shop Helsingissäkin. “Ikkunanäyttö tosiaan tuo lisää asiakkaita myymälään!” omistaja Merja Petäistö kertoo.

Joulunaikaan Mephisto Shop Hki käytti ikkunanäyttöään joulukalenterina. Joka päivä avautui uusi luukku eli tarjous. “Samalla kadulla ei ole ole mitään vastaavaa, myymälämme erottuu ikkunanäytön vuoksi edukseen!” Petäistö hymyilee.