Iloinen syysuutinen Fisplaylta

Iloinen syysuutinen Fisplaylta

 

Ilolla ilmoitamme, että Fisplay Oy on ostanut Optima Solutions Oy liiketoiminnan. Liiketoimintakaupassa Fisplaylle siirtyy Optima Solutionsin ICT-palvelut. Palveluihin kuuluu mm kulunvalvontaan, kameravalvontaan, ja sisäverkkojen ylläpitoon liittyvät liiketoiminnat. Liiketoimintakauppa on Fisplayllä iso askel eteenpäin omissa liiketoiminnoissaan.

 

Fisplay vahvistaa ICT-palveluliiketoimintaansa osana strategiansa mukaista kasvusuunnitelmaa. Optiman Solutionsilta siirtyy Fisplaylle uusia asiakkaita, tuotteita, palveluja ja teknologiaa. 

 

Liiketoimintakaupan myötä siirtyy Fisplaylle muutamia huipputekijöita huolehtimaan laadukkaiden palvelujen ylläpidosta edelleen. Tervetuloa #hupparijengiin

 

Palvelut jatkuvat ennallaan

 

Optiman ylläpitämät palvelut jatkuvat Fisplayn ylläpidossa ennallaan. Tuotteista ja palveluista joita ei vielä ole toimitettu, tulee sopia Fisplayn kanssa. Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteista tai palveluista, ota yhteys Fisplayn Marko Sivulaan. 

 

Uusia ideoita ja synergioita

 

Fisplay haluaa yhdistää Optiman ja Fisplayn tuotteiden parhaat ominaisuudet ja tarjota Asiakkaille entistä parempia ylläpitopalveluja. Palvelujen kehittämiseen ja innovointiin tullaan tulevina vuosina käyttämään resursseja. 

 

Fisplay visiona on kasvaa voimakkaasti vuoteen 2025 mennessä ja kasvattaa ICT-palvelut pääosaan. Liiketoimintakauppa tukee Fisplayn strategiaa ja tuo lisää etuja Fisplayn asiakkaille.

 

Fisplayn missiona on ollut Asiakkaan kumppani laadukkaissa ICT-palveluissa kasvun eri vaiheissa. Fisplay työllistää noin 15 ammattilaista ja toimialueenamme on pohjoismaat.

 

Fisplaylla on kolme liiketoiminta-aluetta. Infonäyttöliiketoiminta, ICT-ylläpitopalveluliiketoiminta ja Fiscode ohjelmistokehitysliiketoiminta. Näiden yhdistelmällä luomme uutta ja laadukasta palvelua Asiakkaillemme myös jatkossa.

 

Mikäli liiketoimintakauppa herättää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä. 

 

Fisplay Oy

 

Marko Sivula

040 731 8366

marko.sivula@fisplay.com

 

Fisplayn yhteystiedot

 

Infonäyttö-palvelut 020 1277 780

sales@fisplay.com

 

Fiscode 020 1277 785

sales@fiscode.fi

 

ICT-palvelut ja päivystys 020 1277 877

support@fisplay.com

 

Päivystys 020 710 9174