Liikenneasemat

Yhä useammalla huoltoasemalla asiakas maksaa ulkona. Siksi digitaalinen viestintä on avainasemassa kehittämässä muuta myyntiä. Kirkas led-screen erottuu pimeältäkin pihalta ja kutsuu asiakkaan sisään kahville tai ostoksille.

Liikenneasema led screen

asiakkaan kutsuminen sisälle
helposti päivitettävä sisältö
kampanjatuotteet
kellonajan mukaan vaihtuva menu

Yhä useammalla huoltoasemalla voi maksaa tankatessaan, joten asiakkaan ei tarvitse käydä sisällä ollenkaan. Siksi on tärkeää, että hän saa jo huoltoaseman pihalla muistutuksen ostaa tuulilasinpesunestettä tai kutsun herkulliselle lounaalle. Kirkkaat led-screenit erottuvat pihalta hankalissakin sääolosuhteissa ja kutsuvat nauttimaan palveluista.

Huoltoasemat palvelevat nälkäisiä matkustajia jopa vuorokauden ympäri. Digitaalinen mainostaminen mahdollistaa sen, että aamupalaa, lounasta ja iltapitsaa mainostetaan vain silloin, kun sitä on tarjolla. Ajastetut mainokset vaihtuvat näytöllä oikeaan aikaan samalla, kun työntekijät palvelevat asiakkaita. Tietyn ruokalajin loppuessa tieto saadaan nopeasti päivitettyä menuun. Asiakkaiden ei tarvitse tuskailla annosta, jota ei voi saada, eikä työntekijöiden vastailla yhä uudestaan samaan kysymykseen.