LED-jättinäytöllä lisää sponsorituloja urheiluseuralle

LED-jättinäytöllä lisää sponsorituloja urheiluseuralle

Oli kyseessä sitten jääkiekko-ottelu, koripallon mestaruusturnaus tai tenniksen suurkilpailu, urheiluseurat pyrkivät jatkuvasti kehittämään uusia tapoja hankkia tuloja ja lisätä sponsorisopimuksia. Yksi tehokas tapa on LED-jättinäytön käyttö ottelutapahtumien aikana. Tällä huomion kiinnittävällä näytöllä on suuri potentiaali sponsoritulojen keräämisessä urheiluseuroille.

LED-jättinäyttöjen (Klikkaa ja tutustu!) käyttö urheilutapahtumissa tarjoaa seuroille monia etuja. Ne tarjoavat näyttävän ja visuaalisesti houkuttelevan tavan näyttää mainoksia ja sponsoriviestejä yleisölle. Perinteiset staattiset mainostaulut ja kyltit eivät kykene herättämään samanlaista huomiota kuin suuri LED-näyttö, joka on sijoitettu näkyvälle paikalle urheilukentälle tai -areenaan. Tämä auttaa luomaan paremman yhteyden katsojien ja sponsorien välille.

LED-näytöt mahdollistavat reaaliaikaisen ja interaktiivisen viestinnän. Ne voivat näyttää live-tuloksia, maalivideoita, pelaajaesittelyitä, tilastoja ja muita tärkeitä otteluun liittyviä tapahtumatietoja, jotka pitävät yleisön kiinnostuksen yllä ja parantavat katsojakokemusta. Tämä antaa mahdollisuuden erilaisille mainostajille, kuten urheiluvaatebrändeille, elintarvikeyrityksille ja elektroniikkavalmistajille, markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan suoraan urheilutapahtumien yleisölle. Huomioarvo on taattu.

LED-näytöt tarjoavat sponsoritulojen lähteen urheiluseuroille. Sponsorit ovat valmiita maksamaan korkeampia hintoja näkyvyydestä, joka LED-näyttöjen avulla saadaan. Katsoja ei voi välttää katsomasta näyttäviä mainoksia ja ne luovatkin vahvan brändinäkyvyyden. Tämä houkuttelee uusia yrityksiä lähtemään mukaan urheiluseuran sponsoroimiseen ja voi myös auttaa nykyisiä sponsoreita syventämään sopimuksiaan. Lisätulot ovat urheiluseuroille aina tarpeen toimintaa kehitettäessä.

Jyväskyläläinen salibandyseura Happee nosti ottelukokemuksen ihan uudelle tasolle LED-jättinäytön myötä ja tuplasi samalla sponsoritulot. Lue lisää!

Kirittäret sai kasvatettua pelaajabudjettiaan 35 000 e vuodessa LED-jättinäytön avulla. Lue tästä miten!  

“Haluamme kehittää urheiluseuramme toimintaa ja ottelutapahtumia. Haluamme tuoda ottelutapahtumiin lisää viihdettä. FisLED jättinäyttö on ydinosa hyvän tapahtuman toteutuksessa”, kertoo helsinkiläisen salibandyseuran, M-teamin toimitusjohtaja Jyrki Paajanen. Lue lisää Jyrkin ajatuksista!

LED-jättinäytön ajantasaisuuden avulla urheiluseura voi tarjota erilaisia mainospaketteja ja räätälöityjä markkinointiratkaisuja yrityksille. Seurat voivat esimerkiksi tarjota sponsoreille mahdollisuuden näyttää mainoksiaan tietyillä tapahtumapäivillä tiettyyn aikaan tai valituissa otteluissa. Tämä antaa sponsoreille mahdollisuuden kohdistaa mainontaansa tiettyyn kohdeyleisöön, mikä parantaa mainoksen tehokkuutta.

Suurikokoisten LED-näyttöjen hankinta ja ylläpito voivat olla merkittäviä investointeja urheiluseuralle. Seuran on punnittava näiden kustannusten ja mahdollisten sponsoritulojen välillä ja arvioitava, onko LED-näyttöjä käyttämällä saavutettava hyöty riittävän suuri. Fisplay tarjoaa investointiin rahoituksen, joka voidaan räätälöidä seuran taloudelle sopivaksi. Fisplayn ylläpitosopimus tuo lisäturvaa ja huolettomuutta.

FisplayCloud-näytönhallintajärjestelmän (Klikkaa ja tutustu!) avulla mainosten ja muun materiaalin hallinta on helppoa. Näyttöjä voi hallita kännykällä tai läppärillä. Mainoksia voidaan ajastaa ja näyttö voidaan vaikka jakaa ruutuihin, jolloin esim. pelitulos voi näkyä alareunassa ja mainokset ja muu sisältö tulostilanteen yläpuolella. Samalla järjestelmällä voidaan hallita myös muita näyttöjä urheilutiloissa.

Oikein käytettynä LED-jättinäyttö voi olla tehokas työkalu urheiluseuran taloudellisen menestyksen edistämisessä ja samalla tarjota lisäarvoa niin sponsoreille kuin faneillekin. Fisplaylta löytyy laadukas ratkaisu niin ulko- kuin sisänäytöiksikin. Fisplay on täyden palvelun talo: meiltä saa asiantuntijan infonäyttötalo. meiltä saa suunnittelun, laatutuotteet, asennuksen ja huollon. Modulirakenteen ansiosta jättinäyttö voidaan toteuttaa asiakkaan haluamassa koossa sopimaan suunniteltuun tilaan.

Klikkaa ja tutustu myös Fisplayn infonäyttöihin!