Yli tuhat liidiä, yli kolmekymmentä uutta asiakasta ja yli 100 000 euroa uutta myyntiä!

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Onko tämä pelkkää myyntipuhetta?

Annetaan Koti Puhtaaksi Oy:n imuristin ja kasvuhakkerin Henri Hahon itse kertoa: “Me hankimme tällä hetkellä 7000 asiakasliidiä kuukaudessa ja Fisplayn Liiilingon osuus on tästä 300. Volyymi on hyvä panostuksiin nähden ja aiomme kasvattaa panostuksia tähän kanavaan.”

Koti Puhtaaksi Oy:n ilmainen kuukauden koekäyttö onnistui loistavasti. Tulosten perusteella Liidilingosta tuli yksi kiinteä osa Kotipuhtaaksi Oyn asiakashankintaa. Laitteita on tällä hetkellä kolme ja lisää on tulossa. “Liidilinko on kustannustehokas tapa hankkia liidejä halutulta alueelta. Näen tässä suuren potentiaalin tulevaisuuden myynnin kannalta. Olemme nyt jo saaneet yli 1000 asiakasliidiä”, valottaa Henri Haho.

Koti Puhtaaksi Oy tavoittaa hyvin sosiaalista mediaa käyttävät asiakkaat. ”Tämä in-shop -markkinointi on siitä nerokas, että se tavoittaa kaikki kohderyhmät tehokkaasti. Myös ne, joilla ei ole älypuhelinta”, Haho kertoo. Yritys suunnitteli näyttöön digitaalisen onnenpyörän, johon osallistumalla voi voittaa erilaisia palkintoja. Liikkuva onnenpyörä kiinnittää huomiota ja houkuttelee kokeilemaan onnea. Onnenpyörässä asiakas jättää yhteystietonsa, joita myyjät hyödyntävät. ” “Fisplayn Liidilinko sopii yrityksen myyntiprosessiin kuin nenä päähän. Tiedot kulkevat digitaalisesti soittojärjestelmään, josta ne jalostetaan myyntitapaamisen kautta siivoussopimuksiksi”, sanoo Henri Haho.


Fisplay tarjoaa asiakkailleen Liidilingon kuukauden koekäyttömahdollisuutta. Fisplaylla on huomattu, että asiakkailla on monesti kädet täynnä työtä oman liiketoimintansa kanssa ja uusien ideoiden käyttöönotto jää jokapäiväisten toimien jalkoihin. Siksi haluamme madaltaa kynnystä tarttua uuteen ja tarjoamme Liidilingon ilmaista kuukauden koekäyttöä.

 

Liidilinko on lattialla seisova laite, jossa on 21” näyttö. Sen avulla voit kerätä liidejä, tilauksia tai vaikka osallistujia siellä missä ihmiset liikkuvat. Liidilinko on Fisplayn suosituin yksittäinen tuote. Syy suosioon on sen tehokkuudessa. Uskomme itsekin sen toimivuuteen ja siksi annamme mahdollisuuden koekäyttöön. Koekäytön ainoa ehto on, että käytät näyttöä aidossa ympäristössä ja teet siihen hyvän sisällön.


Olimme keväällä 2022 Fisplaylta yhteydessä Henriin ja tarjosimme heille mahdollisuutta koekäyttöön. Henri tunnetaan imuristina ja kasvuhakkerina. Herkästi innostuva Henri tarttui mahdollisuuteen. Aloitimme koekäytön Keravalla K-Marketin aulassa ja koekäyttö onnistui loistavasti. Sen perusteella Liidilingosta tuli yksi kiinteä osa Kotipuhtaaksi Oy:n asiakashankintaa. Laitteita on tällä hetkellä kolme ja lisää on tulossa.

Hieman koekäyttöä pidemmällä aikajaksolla Henri on saanut myyjille yli 1000 liidiä. Myyjät ovat tehneet niistä yli 30 kauppaa ja Kotipuhtaaksi Oy:n liiketoimintamallista johtuen on vuosittainen liikevaihto kasvanut iidilingon avulla jo yli 100 000 eurolla vuosittain. Loppu onkin matematiikkaa. Entä jos laitteita onkin 30 ympäri Suomea? Laske itse. Entä jos kilpailijat hoksaavat saman? ”Kyllä asiakkaita riittää kilpailijoillekin”, rauhoittelee Henri.


”Suosittelen Liidilingon käyttöönottoa kaikille B2C-yrityksille, joilla on toimiva myyntiprosessi ja haluaa kasvattaa myyntiä. Laite sopii myös B2B- ja B2B2C-yrityksille etenkin messuille”, kertoo Henri Haho. “Asiointi Fisplayn kanssa on mutkatonta ja he kehittävät palveluja ketterästi asiakasta kuunnelleen”, kehaisee Henri.

Liidilinko ei ole yksin sateentekijä. Laadukas liiketoiminta on iso kokonaisuus johon Liidilinko on hyvä lisä. Kotipuhtaaksi Oy:n onnistumisen taustalla on hyvä ja aktiivinen myyntitiimi sekä Henri aktiivisuus sijoituspaikkojen etsimisessä sekä laadukkaan sisällön luomisessa. Onnistuminen vaatii siis myös innostuneet ihmiset jotka tekevät asioita liidilingon avulla.


Fisplay on kehittänyt oman FisplayCloud ohjelmiston joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Ohjelmiston avulla Liidilinko on helppo integroida myös asiakkaan omiin järjestelmiin. Kioski-ominaisuus mahdollistaa erilaisia käyttötarkoituksia. Fisplay-Cloudissa on myös valmiit integraatiot Googlen Datastudioon sekä Microsoftin PowerBI-ohjelmistoihin. Niiden avulla saadaan asiakkaan oma data näytöille automaattisesti.


Fisplayn laadukkaat infonäytöt yhdessä FisplayCloud ohjelmiston kanssa ovat laadukas ja arvoa luova yhdistelmä. Fisplayn infonäytöt sopivat myös ulkokäyttöön.


Oman alansa ihailtavan hieno menestystarina alallaan on Koti Puhtaaksi Oy. Yritys tekee yksityisille ihmisille laadukkaita kotisiivouksia. Koti Puhtaaksi Oyn yrittäjät Saana Tyni ja Henri Haho ovat keskittyneet laadukkaan työjäljen saavuttamiseksi henkilöstön hyvinvointiin ja siivoustyön arvostuksen lisäämiseen. Henri sanoo, että silloin kun työntekijä kokee tekevänsä arvokasta työtä, tekee hän työnsä laadukkaasti ja asiakas saa takuulla puhtaan kodin. Käy tutustumassa Kotipuhtaaksi palveluihin tästä: www.kotipuhtaaksi.fi