Bisnoden tulos: Fisplaylla korkein luottoluokitusluokka AAA

Asmo Lamminmäki/ kesäkuu 7, 2018/ Uncategorized/ 0 comments

Fisplay sai Bisnoden luottoluokituksessa tuloksen AAA eli korkein luottoluokitusluokka.

Fisplaylle toiminnan läpinäkyvyys ja luotettavuus ovat erityisen tärkeitä. Bisnoden verkkosivuilla luottoluokituksesta kerrotaan näin: ”AAA-luottoluokitus kategorisoi yrityksen seitsemään eri luokkaan. Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Bisnoden kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, jossa Bisnode tai sen sisaryhtiö Bisnode D&B Finland Oy (D&B) toimivat.” Fisplayn saama AAA-luokitus tarkoittaa, että luottoriski on minimaalinen.

Bisnode kerää tietoa yrityksistä useista eri tietolähtesitä. Luottoluokitusjärjestelmä perustuu viranomaisilta ja muista luotettavista lähteistä saatuihin tietoihin. Bisnoden yritystietokanta on erittäin laaja sisältäen lähes kaikki normaalia liiketoimintaa harjoittavat yritykset. ”Luottoluokitusjärjestelmää päivitetään automaattisesti, joten se on ajantasaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus. Koneellisesti tuotettuna se on aina myös objektiivinen ja helpottaa eri yritysten keskinäistä vertailua” Bisnodelta kerrotaan.

Fisplaylla panostetaan siihen, että asiakas saa yhteistyössä kanssamme nauttia itsestäänselvästä luottamuksesta. Meille laadukas toiminta on itseisarvo.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Share this Post

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*