Infonäyttöviestintä

Myymälät

näyttö teknologia

Harkittu ja huolella toteutettu infonäyttöviestintä tekee ostoksilla olosta sujuvaa ja miellyttävää. Ikkunanäyttö kertoo uusimmat tarjoukset ja kutsuu asiakkaan sisälle. Myymälän sisällä suuri videoseinä luo myymälän fiiliksen. Oikein valittu kuva- ja äänimaailma tukevat myymälän brändiä ja ne saavat asiakkaan viihtymään pidempään. Pienet näytöt hyllyjen päässä opastavat asiakkaan oikean tuotteen luo. Äijäparkkiin sijoitettu näyttö viihdyttää odottajaa näyttämällä kiinnostavaa sisältöä.

 

Referenssikuvat: Vimma & Mephisto

Ikkunanäyttö

Hotelli- ja ravintola-ala

ravintolat

Hotelli- ja ravintola-ala parantaa asiakaspalveluaan ja säästää selvää rahaa panostamalla infonäyttöviestintään. Asiakkaan ei tarvitse odottaa henkilökunnan edustajaa vaan vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät infotauluilta. Myös henkilökunnan aikaa säästyy.

Täpötäydessä ravintolassa helpoin tapa tarjota asiakkaille palvelua heti on valjastaa infonäytöt palvelukseen. Näyttö kertoo jo ennen pöytään saapumista, mikä on päivän erikoinen, ja mikä annos on loppunut. Kauniit kuvat lisäävät ruokailuhetken viihtyisyyttä. Laskua odotteleva pöytäseurue hyötyy näytön kertomista julkisen liikenteen aikatauluista ja taksinumeroista. Hotellivieraat saavat lomastaan enemmän irti, kun aulan näytöt osaavat suositella paikallisia nähtävyyksiä ja kulttuuritapahtumia. Näyttö neuvoo myös liikenneyhteydet kohteisiin sekä vastaa muihinkin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Referenssejä: Aitoleipä

Liikenneasemat

näyttömainonta

Digitaalinen mainostaminen mahdollistaa sen, että aamupalaa, lounasta ja iltapitsaa mainostetaan vain silloin, kun sitä on tarjolla. Ajastetut mainokset vaihtuvat näytöllä oikeaan aikaan samalla, kun työntekijät palvelevat asiakkaita. Tietyn ruokalajin loppuessa tieto saadaan nopeasti päivitettyä menuun. Asiakkaiden ei tarvitse tuskailla annosta, jota ei voi saada, eikä työntekijöiden vastailla yhä uudestaan samaan kysymykseen.

Yhä useammalla huoltoasemalla voi maksaa tankatessaan, joten asiakkaan ei tarvitse käydä sisällä ollenkaan. Siksi on tärkeää, että hän saa jo huoltoaseman pihalla muistutuksen ostaa tuulilasinpesunestettä tai kutsun herkulliselle lounaalle. Kirkkaat LED-screenit erottuvat pihalta hankalissakin sääolosuhteissa ja houkuttelevat käyttämään palveluita. Huoltoasemat palvelevat nälkäisiä matkustajia jopa vuorokauden ympäri.

Referenssejä: Mplus huoltoasema

Yritysviestintä

Yritysviestintä infotaulu

Digitaalinen yritysviestintä on iso apu kokousten ja etäpalaverien sujumiseen. Kosketusnäytöllinen infotaulu antaa mahdollisuuden jakaa ajankohtaista infoa, toistaa luentomateriaalia ja käyttää infotaulua selaimena. Lue tarkemmin blogistamme, miten kosketusnäyttö neuvotteluhuoneessa toimii monipuolisena työkaluna.

Tärkeä ulottuvuus yritysviestinnässä on vierailijoiden huomioiminen. Infotaulut voidaan valjastaa opastamaan vierailija oikeaan kokoushuoneeseen tai kertomaan lounasravintolan sijainti ja menu. Opastuksen voi rakentaa hetkessä ilman ilman kylttien tulostusta ja asentamista.

Sisäinen viestintä on nykyajan yrityksille äärettömän tärkeää. Yksi digitaalinen viesti näkyy tarvittaessa suurenkin yrityksen kaikilla sisäisen viestinnän näytöillä yhtä aikaa, jolloin tieto saavuttaa työntekijät tehokkaasti. Näin varmistetaan, ettei kutsu virkistyspäivään huku sähköpostiin. Info TV -järjestelmä antaa työnantajalle mahdollisuuden tsempata ja jakaa kiitokset onnistuneesta projektista kaikkien näkyville. Tutkitusti yrityksen sisäinen viestintä oikein käytettynä tehostaa työntekoa, auttaa lisäämään työssä viihtyvyyttä, motivaatiota sekä yhteenkuuluvuutta. Tämä kaikki taas tuo yritykselle rahassa mitattavaa hyötyä.

Lue lisää blogistamme

Referenssejä: ForenomToivo Group, Toyota finance finland, Matkahuolto ja monia muita.

Julkinen sektori

yritysviestintä

Koulut voivat hyödyntää digitaalista viestintää koulun asioista tiedottamiseen sekä yhteishengen kasvattamiseen. Kouluilla on valtava määrä tapahtumia ja teemapäiviä, joista on hyvä kertoa etukäteen ja muistella jälkikäteen käytävien infotauluilla. Lue blogistamme haastattelu, jossa kerrotaan tarkemmin infotaulujen tuomista eduista kouluille.

Seurakunnilla on tarjolla monipuolisesti toimintaa konserteista perhekerhoihin. Infonäyttö kertoo vierailijalle tulevista retkipäivistä ja innostaa osallistumaan hyväntekeväisyystempauksiin.

Julkinen sektori työllistää ja sen palveluita käyttää lukematon määrä ihmisiä. Kun pidetään huoli tiedottamisesta, palvelut saavuttavat kohderyhmän ja aikaa säästyy kaikilta.

Lue lisää blogistamme

Referenssejä: Lohjan kaupunki

Ulkomainonta

Huoltoasemat

Ulkomainonta kohtaa asiakkaasi siellä, missä hän liikkuu. Huoltoaseman piha on oivallinen paikka toivottaa asiakas tervetulleeksi kahville tai muistuttaa tuulilasinpesunesteen ostamisesta. Kauppakeskuksen seinällä kerrotaan, mitkä ovat mielenkiintoisimmat tarjoukset, mitä lounaspaikka tarjoaa tänään ja paljonko parkkihallissa on tilaa.

Ulkomainonta tavoittaa asiakkaasi tien päältä. Tienvarsinäyttö opastaa matkaajan miellyttävään taukopaikkaan; kauppakeskuksen ulkoseinän näyttö kertoo houkuttelevimmat tarjoukset sekä parkkihallin paikkatilanteen.

Referenssejä: Jalonom, Vaasan Sport, Kirittäret ja monia muita.

Varaa ilmainen esittely Asiantuntijaltamme