Infonäyttö - Kaikki infonäytöistä

Täyden palvelun infonäyttötalo

Fisplay on erilaisten näyttöratkaisuiden asiantuntija.  Meillä on vankka alan asiantuntemus ja kokemus. Toimimme itse maahantuojana, testaamme kaikki laitteet ja kelpuutamme valikoimiimme vain parhaat, toimivat ratkaisut.

Onnistunut infonäyttö investointi koostuu laadukkaista, testatuista laitteista, ammattitaitoisesta asennuksesta, helposta sisällönhallinnasta ja jatkuvasta huolenpidosta sekä kaikenkattavasta asiantuntijuudesta. Näin investoinnista saadaan paras hyöty vuosien mittaan ja onnistunut hankinta tulee myös kokonaisedullisimmaksi.

#Infonäyttö #Digital Signage #Mainosnäyttö #LED-näyttö #Kosketusnäyttö #Infonäyttöjärjestelmä #Palvelupääte #Ulkonäyttö #Tiedoitusnäyttö

Infonäyttö

Infonäyttöpalvelut yhdeltä toimijalta

1

Infonäyttöohjemisto ja jatkokehitys

Fisplay on kehittänyt oman infonäyttöohjelmiston ja on mukautuva asiakas tarpeiden mukaisiin päivityksiin.

2

Omat infonäytöt yksinkertaisina kokonaisuuksina

Fisplay infonäytöissä on sisään rakennettu Fisplay mediatoistin ja sen ansiosta näyttöön ei tarvitse liittää erillisiä laitteita. Infonäyttö toimii heti virtoihin kytkemisen jälkeen ja hallinta tapahtuu FisplayCloudissa.

3

Ylläpitopalvelut ja laaja kumppanuus verkosto

Me monitoroimme asiakkaiden infonäyttöjä ja tarpeen tullen tarjoamme huolenpitosopimuksia FisLEDeille, jotta voit olla mahdollisimman huoletta ja keskittyä omaan työhösi.

Kaikkia voidaan hallita helppokäyttöisellä FisplayCloud-infonäyttöjärjestelmällä

Tekniikan jatkuva kehitys on tuonut aikaisemmin kalliit näyttöjärjestelmät pientenkin yritysten ulottuville. Avoimmuus, tiedottaminen ja oikea-aikainen markkinointi on entistä tärkeämpää. Informaation merkitys kasvaa koko ajan yhteiskunnassamme. Näyttöjen hallinnan voi aloittaa vaikka yhdellä näytöllä ja FisplayCloud-infonäyttöohjelmistolla alk. 20 e/kk.

FisplayCloud - infonäyttöohjelmisto

Infonäyttöjärjestelmä ei ole koskaan ollut helpompi

Helppokäyttöisellä infonäyttöjärjestelmällä voidaan hallita isoja näyttöverkostoja tai vaikka yhtä näyttöä. FisplayCloudiin voidaan yhdistää erilaisia näyttöjä: infonäyttö, kosketusnäyttö, palvelupääte, ulkonäyttö ja LED-jättinäyttö.

Toiminnallisuus

Jokaiselle näytölle tai näyttöryhmälle voidaan valita oma näkymä. Esim. henkilökunnan tiloissa voidaan näyttää omaa informaatiota ja asiakkaiden tiloissa näyttää tuoteinfoa, uutisia ja mainontaa. Näyttöjä voidaan myös ajastaa ja rakentaa aikarajoitettuja kampanjoita tai näyttää erilaisia näkymiä eri vuorokaudenaikoina. Voidaan myös luoda viikkokalenteri, jossa näkymä ajastetaan vuorokaudenaikojen ja viikonpäivien mukaan.

Käyttö

FislpayCloud -infonäyttöjärjestelmä toimii verkkoselaimella mobiililaitteilla tai vaikka läppärillä.
Näytönhallintajärjestelmä voidaan asentaa hallitsemaan jo olemassa olevia näyttöjä tai
hankkimalla uudet näytöt Fisplaylta. Vanhoihin näyttöihin asennetaan vain mediatoistimet ja
verkosto on valmis käyttöön. FisplayCloud-infonäyttöjärjestelmän saa eri laajuisina alkaen yhden
näytön hallitsemisesta monimutkaisiin räätälöityihin ratkaisuihin.

Nykyaikaisia ratkaisuja

Fisplay on tehnyt myös ratkaisuja kumppaneiden kanssa, jossa tekoälyä hyödynnetään tuottamaan ajantasaista ja tärkeää sisältöä ohjaamaan ja sujuvoittamaan liikennettä, tuotantoa tai muita tärkeitä toimintoja.

Median vienti näytölle ja integraatiot

FisplayCloud -infonäyttöohjelmistolla voidaan esittää tekstejä, infografiikkaa, Power BI -dataa, PDF-tiedostoja, valokuvia, videoita ja se voidaan integroida näyttämään jotain ulkopuolista tietolähdettä, kuten säätiedotuksia ja bussiaikatauluja. Googlen työkaluilla tuotettu sisältö voidaan myös linkittää näytöille. Esim. Google Looker Studio, Google Slide, Google Docs ja Google Sheet.

 

Näytöille voidaan lisätä videoita YouTube-kanavalta tai ladata videoita omalta tietokoneelta

näyttöjärjestelmään.

Microsoft Power BI integraatio

FisplayCloud näyttää ajantasaisesti Microsoftin Power BI:llä tuotettua dataa halutuissa näytöissä ja näyttöryhmissä. Esim. talousosastolla tai myynnissä voi olla
omat näkymät ja asiakastiloissa omansa. Power BI -integraatio sisältyy Pro ja Enterprise – palvelupaketteihin.

Fisplayn Power BI -integraatio on toteutettu tietoturvallisesti Microsoftin Azure AD:n avulla. Hallinnoi ja määrittele julkaistavat raportit Power BI:ssä julkaise ne helposti FisplayCloudilla halutuille infonäytöille.

Koko ruudun hyödyntäminen

Infoäyttö voidaan jakaa kenttiin, joissa jokaisessa näkyy oma sisältönsä. Näytöllä voi olla yrityksen
logo aina vakiopaikallaan ja muissa osissa näyttää vaikka lounaslistaa, bussiaikatauluja ja
mainoksia. Esimerkiksi älykkäät kaupungit voivat hyödyntää infonäyttöjä entistä
tehokkaammin tarjotakseen asukkailleen reaaliaikaista tietoa liikenteestä, säästä ja
muista ajankohtaisista asioista. Lentokentillä infonäytöt voivat tarjota lennon tietoja,
matkustajainfoa ja mainoksia samalla jaetulla näytöllä.

Infonäyttö: tiedon ja viestinnän valtatie

Infonäyttö, jonka toinen nimi on digital signage, on kokonaisuus, joka koostuu infonäyttöjärjestelmästä, jolla hallitaan erilasia näyttöjä, kuten ulkonäyttö, infonäyttö, kosketusnäyttö, LED-jättinäyttö tai palvelupääte, koostuvaa näyttöjen verkostoa. Näyttöjen pitää olla ammattikäyttöön tehtyjä, jotka kestävät jatkuvan käytön, ovat ulkokäyttöön soveltuvia ja jotka omaavat riittävän valoisuuden. Järjestelmä on kokonaisuus, jossa jokainen osa on suunniteltu yhteensopivaksi. Kaikki Fisplayn näytöt on testattu sekä laadullisesti että toimivuudeltaan sopimaan FisplayCloud-infonäyttöjärjestelmässä. Järjestelmään voidaan kytkeä myös olemassa olevia näyttöjä erillisen mediasoittimen avulla.

Ulkonäyttö - infonäyttö

Infonäytöt mahdollistavat informaation esittämisen visuaalisesti ja ajantasaisesti

Infonäyttöjä on monenlaisia, pieniä ja isoja, sisä- tai ulkokäyttöön suunniteltuja, kosketusominaisuudella varustettuja, sekä eri tekniikoilla toteutettuja. Infonäytöillä voidaan välittää tietoa, opastaa ja markkinoida yrityksissä, kunnissa ja muissa paikoissa niin sisäisesti kuin julkisestikin Ne voivat olla näyttötauluja, digitaalisia mainostauluja, tai osana muita laitteita, jotka välittävät tärkeää tietoa suurelle yleisölle. Infonäytöt ovat tulleet yhä näkyvämmiksi kaupungeissa, ostoskeskuksissa, liikennevälineissä ja monissa muissa paikoissa.

Infonäytöt ovat tehokkaita välineitä, kun kyseessä on informaation jakaminen ja mainonta. Ne tarjoavat mahdollisuuden välittää monipuolista tietoa tehokkaasti ja houkuttelevasti. Tällainen monikäyttöisyys tekee infonäytöistä hyödyllisiä sekä liiketoiminnallisessa että yhteiskunnallisessa toimintaympäristössä.

Infonäyttöjen käyttömahdollisuudet kunnissa

Infonäytöt ovat tehokas väline kuntien viestinnässä, ja niitä voidaan hyödyntää monilla eri tavoilla. Tässä on joitakin käyttömahdollisuuksia:

Tiedotus

Infonäytöt voivat näyttää ajankohtaista tietoa, kuten sääennusteet, liikennehäiriöt ja tapahtumatiedot. Ne voivat myös välittää tärkeitä ilmoituksia ja tiedotteita kunnan asukkaille. Infonäytöt voivat välittää hätätietoja ja ohjeita asukkaille esimerkiksi luonnonkatastrofien, poikkeavien järjestelyjen tai erilaisten hätätilanteiden aikana.

Kuntapalvelut

Näytöt voivat tarjota tietoa kunnan palveluista, kuten terveyskeskuksista, kirjastoista, jätehuollosta ja liikennevälineistä. Tällainen tieto voi auttaa asukkaita löytämään tarvitsemansa palvelut helposti.

Mainonta

Kunnat voivat myydä mainostilaa infonäytöissä paikallisille yrityksille ja
järjestöille. Tällainen mainonta voi tuottaa tuloja, jotka voidaan käyttää järjestelmän
ylläpitoon ja kunnan palvelujen parantamiseen.

Oppilaitokset

Infonäytöt voivat olla hyödyllisiä kunnan opetustoimessa ja oppilaitosten
viestintäkanavana. Infonäytöillä voidaan näyttää koulukohtaista sisältöä ja myös kaikille kouluille yhteistä sisältöä. Oppilaat voivat tuottaa sisältöä näytöille osana kuvaamataidon opetusta.

Julkinen liikenne

Infonäyttö voi näyttää bussi- ja junavuorojen aikatauluja sekä liikennetietoja, mikä auttaa matkustajia suunnittelemaan reittejään.

Ympäristötietoisuus

Kunnat voivat käyttää infonäyttöjä edistääkseen
ympäristötietoisuutta, esimerkiksi näyttämällä energiansäästövinkkejä ja
kierrätystietoa.

Osallistuminen ja palaute

Kosketusnäytölliset infonäytöt voivat tarjota asukkaille mahdollisuuden osallistua kunnan päätöksentekoon ja antaa palautetta. Esimerkiksi näytöillä voidaan ohjata kuntalaiset verkkosivuille, joilla he voivat äänestää tärkeistä asioista tai lähettää palautetta. Kosketusnäytöillä voi myös varata aikoja kunnan tarjoamiin
palveluihin.

Historiakanava

Infonäytöt voivat esittää kunnan historiasta ja perinteistä kertovaa
tietoa, mikä voi lisätä asukkaiden kiinnostusta ja ylpeyttä omasta kunnastaan.

Yleisesti

Infonäyttöjen tehokkuus riippuu niiden sijainnista, sisällöstä ja suunnittelusta.
Infonäyttöjen sijainnit kannattaa miettiä tarkkaan ja valita paikat siten, että mahdollisimman moni
kuntalainen pääsee näkemään niitä. Kunnat voivat hyödyntää infonäyttöjä monipuolisesti ja
räätälöidä niiden käytön kuntalaistensa tarpeisiin ja odotuksiin.

Kosketusnäyttö: mieleenpainuvaa interaktiivisuutta

Kosketusnäyttö on infonäytön edistyksellisempi muoto, joka mahdollistaa käyttäjien vuorovaikutuksen näytön kanssa. Tämä teknologia on muuttanut radikaalisti tavan, jolla käytämme ja käsittelemme informaatiota. Kosketusnäytöt ovat olennainen osa älypuhelimia ja yhä useammin myös näyttöjä.

Kosketusnäyttö toteemi

Kosketusnäytöt tarjoavat joukon etuja

Kosketusnäytöt tekevät laitteiden käytöstä intuitiivisempaa ja helpompaa, sillä ne perustuvat luonnolliseen eleeseen – koskettamiseen. Tämä tekee niistä erityisen käyttökelpoisia koulutuksessa, terveydenhuollossa, vähittäiskaupassa, messuilla ja monissa muissa käyttötarkoituksissa. Lisäksi kosketusnäytöt ovat mahdollistaneet uusien sovellusten ja pelillisten toimintojen kehittämisen, jotka ovat tehneet viestinnästä, markkinoinnista, mainonnasta ja koulutuksesta kiehtovampaa ja mieleenpainuvampaa.

Kosketusnäytöt ovat olennaisia osia modernia yhteiskuntaa. Ne tekevät informaation jakamisesta helpompaa ja vuorovaikutteisempaa. Tulevaisuudessa voimme odottaa näiden teknologioiden kehittyvän edelleen ja tarjoavan uusia mahdollisuuksia monilla elämänaloilla.

Kosketusnäyttöjä on kahta tyyppiä: kapasitiivisia ja resistiivisiä näyttöjä. Kapasitiivinen kosketusnäyttö reagoi nopeammin, on herkempi ja se mahdollistaa myös monikosketuksen. Kapasitatiivinen näyttö on kalliimpi vaihtoehto.

Resistiivinen kosketusnäyttö on edullisempi vaihtoehto ja se tarkempana mahdollistaa styluksen käytön näytöllä. Nämä näytöt ovat nykyään harvinaisempia.

Ulkonäyttö

Ulkonäytöt ovat ulkokäyttöön soveltuvia infonäyttöjä. Ne voivat olla seinään kiinnitettyjä, omilla jaloillaan seisovia tai roikkuvia infonäyttöjä sekä toteemeja. Infonäytön koteloiminen itse ulkonäytöksi sopivaksi tulee kalliiksi eikä siihen saa IP-luokitusta. Fisplayn tuulettimella varustetut näytöt ovat IP55-luokiteltuja ja ilmastoiduilla umpikoteloversiot on IP65-luokiteltuja. Ulos soveltuvien infonäyttöjen koot vaihtelevat 43-86” välillä. Sitä suuremmat näytöt kannattaa rakentaa LED-jättinäyttöinä. Kaikki ulkonäytöt ovat joko full-HD tai 4K-tasoisia. Nämä infonäytöt sopivat kulkuväylille tai paikkoihin, joissa näyttöjä katsotaan läheltä. Kaikissa ulkonäytöissä voi olla kosketusnäyttö, joka tarjoaa vuorovaikutteisuutta ja uusia mahdollisuuksia.

LED-jättinäyttö

LED-jättinäytöt koostuvat kabineteista eli kehikoista, joihin LED-moduulit asennetaan. Kabinetit yhdistetään toisiinsa. Kabinettiratkaisu helpottaa asentamista ja tekee siitä nopeamman. LED- jättinäyttö voidaan koota myös LED-moduuleista esim. seinälle. Yksi LED-jättinäytön moduuli voidaan vaihtaa jos moduuliin tulee joku vika, esim. kuollut pikseli. LED-moduleita on kahta tyyppiä: takaa huollettavia ja hieman kalliimpia edestä ja takaa huollettavia.

LED-jättinäyttö voidaan räätälöidä tilaan sopivaksi. Se rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Fisplayn asiantuntija kertoo millainen näyttö sopii aiottuun käyttöön. Fisplay tarjoaa optimiratkaisun niin sisälle tuleviin LED-jättinäyttöihin kuin myös ulkona käytettäviin näyttöihin. LED-jättinäyttö on iso investointi, joten kannattaa käyttää ammattilaista apuna suunnitteluvaiheessa. Väärä säästäminen voi johtaa erilaisiin vikoihin, kuten kuolleisiin pikseleihin, joita ilmestyy useisiin näytön moduuleihin. Halvan LED-jättinäytön käyttöikä voi jäädä lyhyeksi eikä varaosien saantikaan ole aina varmaa. Säännöllinen huolto pidentää LED-jättinäytön ikää ja pitää sen toimintakuntoisena.

Fisplayn tuotevalikoimiin kuuluu myös kaareville pinnoille suunniteltu magneettikiinnitteinen LED-
jättinäyttö. Se taipuu joustavasti erilaisille kaareville pinnoille ja siitä voidaan rakentaa näyttävä
LED-jättinäyttöseinä.

LED-jättinäytöt lisäämässä urheiluseurojen sponsorointituloja

LED-jättinäytöt voivat olla erinomainen tapa lisätä urheiluseurojen sponsorituloja, sillä ne

tarjoavat näkyvyyttä ja mahdollisuuksia markkinoinnille sekä yleisötapahtumissa että

televisiolähetyksissä. Alla on joitakin tapoja, joilla urheiluseurat voivat hyödyntää LED-jättinäyttöjä sponsoreiden houkuttelemiseksi ja tulojen kasvattamiseksi.

Mainostaminen ja brändinäkyvyys

LED-näytöt tarjoavat sponsoreille näkyvän paikan mainoksille. Urheiluseura voi tarjota erilaisia mainospaikkoja LED-näytöillä, kuten mainosvideoita, kuvia ja tekstejä. Sponsoreille voi myös tarjota mahdollisuuden näkyä erityisissä hetkissä, kuten maalien tai touchdownien yhteydessä.

Dynaaminen mainonta

LED-näytöt mahdollistavat mainosten vaihtamisen reaaliajassa, joten
sponsoreilla on mahdollisuus näyttää useita mainoksia yhden pelin aikana. Tämä lisää mainosajan
arvoa ja houkuttelee sponsoreita.

Yhteistyö promootioiden kanssa

Urheiluseura voi tehdä yhteistyötä sponsoreiden kanssa erilaisten promootioiden ja kilpailujen järjestämiseksi LED-näytöillä. Tämä voi lisätä yleisön kiinnostusta ja sitoutumista, mikä puolestaan houkuttelee sponsoreita.

Tilastojen ja tietojen esittäminen

LED-näytöt voivat näyttää ottelun tilastot ja pelaajien tiedot. Seurat voivat tarjota sponsoreille mahdollisuuden liittää tuotteitaan tai palveluitaan tilastojen ja tietojen yhteyteen.

Sosiaalisen median integrointi

LED-näytöt voidaan liittää sosiaalisen median kampanjoihin ja keskusteluihin. Sponsoreilla voi olla mahdollisuus näkyä urheiluseuran somekanavilla LED- näyttöjen kautta.

Interaktiivisuus

LED-näytöillä voi olla interaktiivisia elementtejä, kuten äänestyksiä ja kilpailuja, jotka houkuttelevat yleisöä ja sitouttavat heidät. Tämä voi kiinnostaa sponsoreita, jotka haluavat osallistaa yleisöä.

Pitkäaikaiset sopimukset

Urheiluseurat voivat houkutella sponsoreita pitkäaikaisilla sopimuksilla, jotka kattavat useita kausia. Tämä antaa sponsoreille varmuutta ja pitkäaikaista näkyvyyttä.

Kustomoidut sponsorointipaketit

Urheiluseurat voivat tarjota räätälöityjä sponsorointipaketteja, jotka sisältävät LED-näyttöjen mainonnan lisäksi muita etuja, kuten kumppanuuden tapahtumien järjestämisessä tai pelaajien ja fanien kohtaamisissa.

Tarpeet ja tavoitteet

On tärkeää, että urheiluseurat ymmärtävät sponsoreidensa tarpeet ja tavoitteet sekä tarjoavat heille arvoa ja näkyvyyttä LED-näyttöjen avulla. Tehokas yhteistyö ja sponsoroinnin seuranta voivat auttaa varmistamaan, että LED-näytöt tuottavat lisäarvoa sekä urheiluseuralle että sponsoreille ja auttavat siten kasvattamaan sponsorituloja.

LED-näyttö-mainonnassa

LED-jättinäytöt mainonnassa ja markkinoinnissa

LED-jättinäytöt ovat erittäin suosittuja mainosnäyttöinä monissa ympäristöissä, ja niillä on tärkeä rooli mainonnassa ja markkinoinnissa. Niiden suuri koko, kirkkaus ja monipuolisuus tarjoavat useita etuja mainostajille. Tässä on joitakin tärkeimpiä rooleja, joita LED-jättinäytöt voivat toimia mainosnäyttöinä:

Näkyvyys

LED-jättinäytöt ovat valtavan kokoisia, mikä tekee niistä huomion kiinnittäjiä ja houkuttelevia. Niiden kirkas ja värikäs näyttö varmistaa, että mainos erottuu ja kiinnittää huomion, oli sitten kyseessä kauppakeskuksen aula, urheilutapahtuma tai kaupunkien keskustat. Liikkuva kuva vaikuttaa voimakkaasti katsojiin ja herättää tunteita. Tämä tekee niistä tehokkaan välineen brändin rakentamiseen ja mainosviestin välittämiseen.

Dynaaminen mainonta

LED-näytöt tarjoavat mahdollisuuden näyttää useita mainoksia tai viestejä
reaaliajassa. Tämä mahdollistaa mainostajille joustavuuden muuttaa mainontaa vuorokaudenajan,
sään, tapahtuman tai yleisön mukaan. FisplayCloud-infonäyttöjärjestelmällä hallitaan myös LED-
jättinäyttöjä.

Reaaliaikainen tiedonvälitys

LED-näytöt voivat näyttää reaaliaikaista tietoa, kuten sääennusteita, liikennetietoja, uutisia ja tapahtumatietoja. Tämä tekee niistä käteviä tiedotusvälineitä.

Kustomointi ja kohdennus

Mainostajat voivat kohdentaa viestejään ja mainontaa tiettyyn yleisöön, paikkaan ja ajankohtaan sopiviksi FisplayCloud-infonäyttöjärjestelmän avulla. Tämä voi auttaa parantamaan mainoksen tehokkuutta ja vähentämään hukkaan menevää mainontaa.

Monipuolisuus

LED-jättinäytöt ovat monipuolisia ja toimivat erilaisissa ympäristöissä, kuten kauppakeskuksissa, urheilutapahtumissa, teattereissa, lentoasemilla, liikenneväylillä ja ulkona kaupunkien keskustoissa.

Tehokkuus

LED-jättinäytöt ovat tehokas ja vaikuttava mainosväline, joka tarjoaa mainostajille mahdollisuuden tavoittaa suuri yleisö ja välittää viestejä tehokkaasti. Niiden rooli mainosnäyttöinä on merkittävä, ja niiden suosio jatkaa kasvamistaan eri toimialoilla.

Fisplay huolenpitosopimus ja takuu

Fisplay tarjoaa myymilleen LED-jättinäytöille huolenpitosopimuksen. Tämä varmistaa sen. että LED-jättinäyttö on aina toimintakunnossa eikä yllättäviä korjaus- ja huoltokustannuksia tule. Huoltamatta ja oman onnensa varaan jätettynä tekniikka vikautuu ja lopulta pala palalta näyttö pimenee. Huolenpitosopimus on selkeä, kiinteähintainen paketti, joka varmistaa arvokkaan investoinnin moitteettoman toiminnan. Huolenpitosopimus jatkaa myös laitetakuuta kaksi vuotta.  Fisplay lupaa käydä korjaamassa viat 1-3 vuorokauden aikana. LED-jättinäytössä voi olla laitevika tai järjestelmävika. Vuosihuollossa Fisplay käy läpi kaikki komponentit kuten LED-modulit ja virtalähteet, prosessorikortit ja niihin liittyvän tekniikan sekä puhdistaa laitteet.

Infonäytöt

Muut kuin Fisplay -merkkiset näytöt

Muille näytöille Fisplay antaa valmistajakohtaisen takuun. Fisplay tarjoaa kuitenki kaikkiin näyttöihin FisplayCloud Pro:hon kuuluvaa monitorointi palvelua, joka takaa sen että vian ilmetessä vikaan reagoidaan ja homma selvitellään kuntoon mahdollisesti jopa ennenkuin huomaatkaan.

Näytön hankinta

Näytön hankinnassa on tärkeä ottaa huomioon useita tärkeitä tekijöitä ja ominaisuuksia, jotta voidaan varmistaa, että näyttö sopii tarpeisiin ja budjettiin.
Kun otetaan huomioon nämä tekijät ja tehdään huolellinen tarpeiden arviointi, infonäytön hankinta on pitkäikäinen ja hyödyllinen investointi.

Koko ja Resoluutio

Näytön koko ja resoluutio vaikuttavat siihen, kuinka hyvin näyttö soveltuu tarkoitukseensa. Isompi näyttö tarjoaa enemmän tilaa informaatiolle, mutta se voi olla kalliimpi. Resoluutio vaikuttaa kuvan ja tekstin selkeyteen. Jos näyttöä katsotaan läheltä, resoluution tulee olla korkea. Isoissa LED-jättinäytöissä on matalampi resoluutio, mutta kuva näyttävät selkeiltä ja hyviltä kaukaa katsottaessa.

Kirkkaus ja kontrasti

Valaistuksen olosuhteet vaikuttavat näytön näkyvyyteen. Valitse infonäyttö, joka tarjoaa riittävän kirkkauden ja kontrastin ympäristöösi. Tavallisen TV:n kirkkaus riittää normaaleihin huonetiloihin, mutta esim. näyteikkunassa vaaditaan jo parempaa kirkkautta, jotta infonäyttö näkyy myös kirkkaassa auringonvalossa. Kirkkauden yksikkö on NITS. Mitä isompi luku, sitä kirkkaampi näyttö. Koti-TV:n NITS on keskimäärin 250. Fisplayn myymissä ulkonäytöissä ja ulkototeemeissa NITS on 2500. LED-jättinäytön tyypin valintaan vaikuttaa jättinäytön sijainti. Jos LED-jättinäyttö on kirkkaassa aurinngonpaisteessa, vaaditaan näytöltä parempaa kirkkautta, jotta kuva näkyisi kaikissa olosuhteissa. Useimmiten valovoimaisissa infonäytöissä on automaattinen kirkkaudensäätö, joka tasapainottaa näytön kirkkauden ympäristön valoisuuden mukaan.

Kestävyys ja sääolosuhteet

Jos infonäyttö tulee olemaan ulkotiloissa, on tärkeää valita säänkestävä ja UV-suojaava infonäyttö. Sisäkäyttöön tarkoitetut näytöt eivät kestä sateita tai auringonvaloa. Tavallinen TV-ruutu on tarkoitettu sisätiloihin ja käytettäväksi muutama tunti päivässä. Ammattikäyttöön kannattaa valita 24/7-käyttöön suunniteltu näyttö vaikka se onkin hinnaltaan kalliimpi.

Käyttötarkoitus

Mieti, mihin tarkoitukseen infonäyttöä tarvitaan. Onko se mainontaa varten, informaation jakamista varten vai interaktiivista käyttöä varten? Tekstien esittämiseen riittää vaatimattomampikin näyttö, mutta kuvien ja videoiden esittämiseen kannattaa valita mahdollisimman laadukas näyttö, että värit toistuvat kylläisinä eikä video nyi. Käyttötarkoitus vaikuttaa näytön kokoon, teknologiaan ja ominaisuuksiin.

Yhteensopivuus FisplayCloud-infonäyttöohjelmistoon

Varmista, että valittu infonäyttö on yhteensopiva tarvittavien ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien kanssa. Tämä mahdollistaa sisällön helpon päivittämisen ja hallinnan. Varmin tapa rakentaa toimiva ja onnistunut näyttöjen verkosto on tilata kaikki erilaiset näytöt Fisplaylta. Kaikki Fisplayn näytöt ovat laadukkaita ja testattu toimivimaan osana järjestelmää.

Kustannukset

Infonäytön hinta voi vaihdella huomattavasti eri mallien ja ominaisuuksien välillä. Laadukas näyttö voi olla pitkäaikainen investointi, mutta budjetin on oltava realistinen.

Liitettävyys

Tarkista, että näytössä on tarvittavat liitännät, kuten HDMI, USB, Ethernet ja langaton yhteys, jotta voit liittää sen muihin laitteisiin ja verkkoon.

Hallinta ja ylläpito

Arvioi, kuinka helppo näytön hallinta ja ylläpito ovat. Hyvä
käyttöliittymä ja mahdollisuus etäpäivityksiin voivat säästää aikaa ja vaivaa.

Takuu ja Huoltopalvelut

Tarkista näytön takuu ja saatavilla olevat huoltopalvelut. Tämä voi olla tärkeää pitkäaikaisen luotettavuuden kannalta.

Ota yhteyttä