Jättinäyttö apuna, kun M-Team kehittää seuran toimintaa

M-Team on Ruskeasuolla päämajaansa pitävä helsinkiläinen salibandyseura jonka miesten edustusjoukkue pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Divarissa. Vast’ikään M-Teamin toiminnanjohtajana ja Ruskeasuon hallin toimitusjohtajana aloittanut Jyrki Paajanen on lähtenyt uudistamaan seuran ja hallin toimintaa seuraavalle tasolle. Osana uudistusta hankittiin areenalle FisLED R3.9 jättinäyttö. Mutta miksi? Kysyimme tätä Jyrkiltä

Miksi hankitte FisLED jättinäytön ja mihin aiotte sitä käyttää?

“Haluamme kehittää urheiluseuramme toimintaa ja ottelutapahtumia. Haluamme tuoda ottelutapahtumiin lisää viihdettä. FisLED jättinäyttö on ydinosa hyvän tapahtuman toteutuksessa”

Mitä tavoitteita M-Teamilla on jättinäytölle?

“Tavoitteena on kehittää toimintamme kaupallisia mahdollisuuksia, luoda puitteita mainosmyynnille ja valmistaa siten seuraa kohti liigatasoa, mikäli sinne urheilullisin perustein joku vuosi taas noustaisiin. Tavoitteenamme on kolminkertaistaa kumppanimyyntimme tulevina vuosina.”

Miksi päädyitte juuri tällaiseen LED-jättinäyttöön?

“Monet seurat ovat jo hankkineet LED-jättinäyttöjä ja niiden vaikutus mainosmyyntiin on ollut vahvasti positiivinen. Tutustuimme eri vaihtoehtoihin ja halusimme näytön joka on mahdollisimman monikäyttöinen. Siksi päädyimme tähän Fisplayn FisLED R3.9 jättinäyttöön. Samalla näytöllä voimme harjoitusten lomassa keskittyä myös videovalmennukseen, näytön ympärille voi järjestää tapahtumia vaikka MM-kilpailujen aikaan ja tietenkin ottelutapahtumissa haluamme varmistaa tukijoillemme hyvän näkyvyyden.”

Miksi päädyitte juuri Fisplayn ratkaisuun?

“Tuli luotto siihen, että Fisplay osaa nämä näyttöasiat. Olin törmännyt Fisplayhin myös muiden seurojen kotihalleissa. Fisplayn ammattitaitoon ja ehdotukseen oli helppo luottaa”

Mitä muuta haluaisit kertoa lukijoille?

“ Kausi alkaa 12.9.2021 täällä uudistuneessa kotihallissa. Toivotamme katsojat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uuteen jättinäyttöön ja nauttimaan huippu-urheilutapahtumasta. Tulemme yllättämään varmasti”

Tällainen on M-Teamin LED-jättinäyttö:

Malli: FisLED R3.9
Koko: 3,5m*2,0m (7m2)
Pikselikoko: 3,9mm, näytössä on 458 752 kuvapistettä eli pikseliä.
Kirkkaus: 800 NITS joka riittää kirkkaammissakin sisätiloissa

Suuri kiitos M-Teamille luottamuksesta ja toivomme menestystä tulevaan kauteen. Seuraamme mielenkiinnolla otteita.

T: #hupparijengi

Seuratkaa somessa M-teamia!