Infonäyttö – Mikä se on ja miten se toimii?

Infonäyttö on moderni tapa välittää tietoa yleisesti tai kohdistetusti. Se voi olla esimerkiksi julkinen tiedotusnäyttö, joka näyttää aikatauluja, uutisia tai mainoksia, tai sisätilojen näyttötaulu, joka esittelee yrityksen tuotteita, palveluita tai sisäistä viestintää.

Infonäyttöjen toiminta perustuu yleensä näyttötauluun, johon on liitetty minitietokone tai muu älylaite. Minitietokoneen tai älylaitteen sisälle on ohjelmoitu ohjelmisto, jonka avulla näytön hallinta onnistuu etänä. Infonäytön sisältö voidaan automatisoida tai päivittää manuaalisesti. Fisplaylla tätä liitettävää laitetta kutsutaan “Fisplayeriksi, Mediatoistimeksi, Mötikäksi”… Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Infonäyttö ei kuitenkaan yksinään toimi ilman infonäyttöohjelmistoa. On olemassa hyvin erilaisia ohjelmistoja infonäyttöjen ohjaukseen ja toiset mahdollistavat paljon enemmän asioita mitä näytöllä voidaan tehdä kuin taas toiset. Fisplay tarjoaa oma kehittämän FisplayCloud infonäyttöohjelmiston, joka on monipuolinen ja helppokäyttöinen. FisplayCloud toimii kaikissa näytöissä.

Infonäytöissä voidaan käyttää erilaisia tekniikoita, kuten LED, LCD tai OLED-näyttöjä, ja niiden koko voi vaihdella pienistä mobiilinäytöistä aina suuriin ulkomainosnäyttöihin asti.

Fisplay maahantuo omat infonäytöt eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi sisätiloihin ja ulkotiloihin. Fisplayn infonäyttö voi olla myös interkaktiivinen kosketusnäyttö.

Ulkomainosnäyttöjä tarjoamme FisLED-jättinäyttöinä sekä LCD näyttöinä. LED näytöistä voit kasata niin suuren kokonaisuuden kun on tarvetta ja LCD näyttö valikoima on 43″ – 86″ asti.

Jos tarvitset infonäyttöä, voit kääntyä meidän puoleen, olemme alan ammattilaisia ja autamme teitä valitsemaan sopivan näytön ja palvelutason tarpeidesi mukaan.

Fisplay ulkonäyttö

Fisplay infonäytöt
10″ – 98″

Halvat infonäytöt

Fisplay
palvelupäätteet
21,5″ – 86″

Liidilinko-G4

Fisplay
ulkonäytöt

49″ – 86″

Ulkototeemi

FisLED
-jättinäytöt

LED-jättinäytöt

Fisplay 
toteeminäytöt
21,5″ – 86″

Kosketusnäyttö

Fisplay
kosketusnäytöt
21,5″- 86″

Palvelupääte