Happee nosti ottelukokemuksen ihan uudelle tasolle ja tuplasi samalla sponsoritulot

Happee on jyväskyläläinen salibandyseura, joka on noussut määrätietoisella työllä arvokkaimpaan salibandysarjaan, F-liigaan. Tämä on vaatinut paljon kaikilta toimihenkilöiltä ja pelaajilta, mutta myös tukijoilla ja yleisöllä on tässä menestystarinassa ollut tärkeä rooli.

 

Ottelukokemus on katsojille tärkeä. Tapahtumat ennen peliä, pelin aikana ja ja tauoilla luovat osaltaan elämyksellisyyttä otteluihin. LED-jättinäyttö on tässä tärkeässä roolissa. Ennen pelejä tunnelmaa nostattavat sisääntulovideot, ottelun aikana näytettävät maalianimaatiot, maalintekijöiden kuvat ja muu sisältö sekä ottelutauoilla esitettävät pelitilanteet ja sponsoreiden markkinointimateriaali. ”Katsojat ovat kovasti kehuneet LED-jättitaulun tuomaa lisäarvoa. Myös vierasjoukkueet ja heidän kannattajat ovat olleet innoissaan LED-jättinäytön käytöstä”, kertoo Happeen toiminnanjohtaja Petri Kauko, itsekin pitkään Happeessa pelannut urheilumies.

 

LED-jättinäyttö on antanut aivan uusia mahdollisuuksia tarjota sponsoreille näkyvyyttä ja mainonnan tehoa. ”Aktiivisimmat sponsorit tuottavat uutta sisältöä jopa jokaiseen peliin erikseen”, kertoo Petri Kauko. Näin he saavat maksimaalisen hyödyn sijoittamilleen markkinointieuroille. Pelkkien kaukalonreunalogojen sijaan mainostaja voi luoda liikkuvia sisältöjä, jotka koukuttavat katsojia. ”Kehitämme yhteistyökumppanien kanssa koko ajan uusia tapoja saada heille näkyvyyttä ja lisää tehoa mainontaan”, kertoo Kauko. Yhteistyökumppanit ovat olleet innoissaan tästä LED-jättinäyttömahdollisuudesta.

 

”Sponsoritulomme ovat tuplaantuneet LED-jättinäytönhankinnan jälkeen”, kertoo Petri Kauko. ”Tosin myös tehostuneella myyntityöllä ja seuran menestykselläkin on ollut oma osuutensa lisääntyneeseen kiinnostukseen”, hän jatkaa. ”Suosittelen kyllä lämpimästi urheiluseuroja hankkimaan LED-jättinäytön. Vaikka hankinta on hintava, se on ainakin meille tuonut sijoitetut eurot moninkertaisena takaisin ja on myös nostanut ottelukokemuksen aivan uudelle tasolle”, kannustaa Happeen toiminnanjohtaja Petri Kauko.

 

LED-jättinäytön toimittajan valinta varmistaa onnistuneen hankinnan. ”Kun edellinen näyttömme oli tulossa käyttöikänsä päähän, aloimme kartoittaa eri näyttötoimittajia ja kyselemään muilta urheiluseuroilta kokemuksia”, muistelee Kauko uuden LED-jättinäytön hankintaprosessia. ”Kokonaisharkinnan jälkeen päädyimme Fisplayhyn. Heidän ammattitaitonsa ja palvelupalettinsa vakuutti meidät”, avaa Petri Kauko päätöksen taustoja. ”Fisplay kartoitti tarpeemme ja pystyi tarjoamaan juuri tarpeeseemme sopivan ratkaisun. Olemme olleet tyytyväisiä ratkaisuumme”, summaa Kauko. Fisplay on myös hoitanut LED-jättinäytön siirrot kesäaikana.

 

LED-jättinäytön hankinta on pitkäaikainen investointi, joten on tärkeää, että kaikki sujuu kuten on sovittu.Fisplay tarjoaa täyden palvelupaketin niin LED-jättinäyttöihin kuin pienempiin infonäyttöihinkin. Yritys tuo maahan, asentaa ja ylläpitää LED-jättinäyttöjä, infonäyttöjä, koskestunäyttöjä ja näyttötoteemeja. Laadukkaat, testatut laitteet, ammattitaitoinen asennus, helppo sisällönhallinta ja jatkuva huolenpito tekee Fisplaysta varteenotettavan yhteistyökumppanin näyttöasioissa.

 

Happee käyttää hallia syyskuusta huhtikuuhun. Kesäkauden halli on Kirittäret-pesäpallojoukkueen käytössä. Happee ja Kirittäret jakavat myös LED-jättinäytön kustannukset, jolloin seurakohtaisia kustannuksia on saatu laskettua.