Fisplay on täyden palvelun infonäyttötalo

FisplayCloud

Jos sinulla jo on näyttö, voit hankkia meidän Infonäyttöjärjestelmämme. Se sopii useimpiin näyttöihin, mukaan lukien vanhemmatkin mallit. Näyttöihin laitetaan liitin joka yhdistetään verkkoon. Info-tv-järjestelmään saa omat tunnukset joilla voi ladata kuvia tai videoita. Voit itse määritellä järjestelmässä milloin kuvat tai videot pyörivät näytöillä, esim. tiettyinä kellonaikoina ja viikonpäivinä. Eri näytöissä voi esittää eri sisältöä, ja halutessasi määritellä jokaisen näytön sisällön esittelyn erikseen. Kun Infonäyttöjärjestelmä on käytössä, ei sinun tarvitse olla paikan päällä säätämässä näytön sisältöä, vaan voit tehdä kaiken hyvissä ajoin etukäteen. Voit myös etukäteen testata, miltä esitys näyttää. Palveluun kuuluu ylläpito; näytöt ovat jatkuvasti etävalvonnassa. Ohjelmistopäivitykset otetaan käyttöön automaattisesti, joten järjestelmä on aina ajan tasalla.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

palvelupääte, kosketusnäyttö, infonäytöt

Liidilinko keräämään liidejä

Liidilinko mahdollistaa miehittämättömän laadukkaiden liidien keruun minne tahansa sen laitatkin! Katso mitä asiakkaamme sanovat tästä youtubessa!

Korkealaatuiset suuret LED-jättinäytöt mahdollistavat näyttävän mainosnäkyvyyden mitä erilaisimmissa kohteissa. LED-screen on verraton informaation välittäjä suurissa tapahtumissa niin ulkona kuin sisällä. LED-seinät ovat tapahtumalavojen ja konserttien taustaseininä verrattomia tunnelmanluojia. Ne räätälöidään aina jokaiseen tilaan sopivaksi.

Palvelupääte

Palvelupääte | Kosketusnäyttö

Palvelupääte kosketusnäytöllä tuo asiakaspalvelusi nykyaikaan. Asiakkaan ei tarvitse kokea joutuvansa odottamaan, kun palvelupääte mahdollistaa tuotteiden selaamisen myyjää odottaessa. Kosketusnäytöllä voi myös tehdä tilauksia, varata aikoja ja osallistua kyselyihin.

Halvat infonäytöt

Infonäyttö

Infonäyttö lisää asiakaskäyntejä myymälässä ja pidentää siellä vietettyä aikaa. Fisplayn kautta saat juuri yrityksellesi sopivan infonäytön. Kartoitamme yhdessä asiakkaan tarpeet ja toimitamme oikean kokoisen jopa 10″-70″ kokovalikoimasta. Näytön voi kiinnittää pystyyn tai vaakaan. Kirkas infonäyttö toistaa värit myös auringonpaisteessa kylläisinä ja näyttö kestää väsymättä 24/7 käyttöä päivästä toiseen.

Ikkunanäyttö

Näyteikkunanäyttö

Ikkunanäyttö on tutkitusti tehokas katseenvangitsija ja lisää spontaaneja myymäläkäyntejä. Kutsu ohikulkijoita poikkeamaan sisään ajankohtaisilla tarjouksilla tai kampanjoilla. Suuret kuvat ja harkittu visuaalinen kokonaisuus antavat oikean vaikutelman tuotteestasi. Ohjausjärjestelmän avulla päivität näyteikkunasi ilmeen hetkessä ja niin usein kuin haluat. Voit myös ajastaa kampanjoiden julkaisun.

Toteeminäyttö, näyttö, kosketusnäyttö, 4k-näyttö, palvelupääte, Toteemi

Toteeminäyttö

Toteeminäyttö varmistaa, että käytät hyvin ainutlaatuisen tilaisuuden luoda positiivisen ensivaikutelman asiakkaan astuessa myymälääsi. Fisplayn kioskitoiminto mahdollistaa monenlaista toimintaa kosketusnäytöllä.

Rappunäyttö

Rappunäyttö

Rappunäyttö tuo taloyhtiöiden viestinnän tähän päivään. Hissioviin ja ilmoitustauluihin tulostettavat lappuset voi jäädä historiaan, kun ilmoitukset saa näytölle napin painalluksella.

mainosnäyttö

Dashboard

Kerro toimistolla työntekijöillesi onnistumisista ja hyvästä tekemisestä! Yrityksellesi rakennetaan oma hakutoiminto, joka alkaa automaattisesti tuottamaan sisältöä infonäytöillesi. Aloitusmaksun jälkeen palvelu toimii kuukausimaksulla. Dashboard vaatii toimiakseen infonäytön ja ENTERPRISE -palvelun.

Varaa aika esittelylle!

Me olemme

Marko Sivula

Technical Sales Pohjois-Suomi

040 731 8366

Asmo Lamminmäki

Technical Sales Etelä-Suomi

045 133 1991

020 127 7874

Jätä yhteystietosi

Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun