Tuotteemme

FisplayCloud

Jos sinulla jo on näyttö, voit hankkia meidän Infonäyttöjärjestelmämme. Se sopii useimpiin näyttöihin, mukaan lukien vanhemmatkin mallit. Näyttöihin laitetaan liitin joka yhdistetään verkkoon. Info-tv-järjestelmään saa omat tunnukset joilla voi ladata kuvia tai videoita. Voit itse määritellä järjestelmässä milloin kuvat tai videot pyörivät näytöillä, esim. tiettyinä kellonaikoina ja viikonpäivinä. Eri näytöissä voi esittää eri sisältöä, ja halutessasi määritellä jokaisen näytön sisällön esittelyn erikseen. Kun Infonäyttöjärjestelmä on käytössä, ei sinun tarvitse olla paikan päällä säätämässä näytön sisältöä, vaan voit tehdä kaiken hyvissä ajoin etukäteen. Voit myös etukäteen testata, miltä esitys näyttää. Palveluun kuuluu ylläpito; näytöt ovat jatkuvasti etävalvonnassa. Ohjelmistopäivitykset otetaan käyttöön automaattisesti, joten järjestelmä on aina ajan tasalla.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

palvelupääte, kosketusnäyttö, infonäytöt

Liidilinko

Liidilinko mahdollistaa miehittämättömän laadukkaiden liidien keruun minne tahansa sen laitatkin! Katso mitä asiakkaamme sanoo tästä youtubessa!

Korkealaatuiset suuret LED -jättinäytöt mahdollistavat näyttävän mainosnäkyvyyden mitä erilaisimmissa kohteissa. LED-screen on verraton informaation välittäjä suurissa tapahtumissa niin ulkona kuin sisällä. LED-seinät ovat tapahtumalavojen ja konserttien taustaseininä verrattomia tunnelmanluojia.

Palvelupääte

Palvelupääte | Kosketusnäyttö

Palvelupääte kosketusnäytöllä tuo asiakaspalvelusi nykyaikaan. Asiakkaan ei tarvitse kokea joutuvansa odottamaan, kun palvelupääte mahdollistaa tuotteiden selaamisen myyjää odottaessa.

Halvat infonäytöt

Infonäyttö

Infonäyttö lisää asiakaskäyntejä myymälässä ja pidentää siellä vietettyä aikaa. Fisplayn kautta saat juuri yrityksellesi sopivan infonäytön. Kartoitamme yhdessä asiakkaan tarpeet ja toimitamme oikean kokoisen jopa 10″-70″ kokohaitarista. Näytön voi kiinnittää pystyyn tai vaakaan. Kirkas näyttö toistaa värit ammattitasoisesti ja palvelee väsymättä vuorokauden ympäri.

Ikkunanäyttö

Ikkunanäyttö

Ikkunanäyttö on tutkitusti tehokas katseenvangitsija ja lisää spontaaneja myymäläkäyntejä. Kutsu ohikulkijoita poikkeamaan sisään ajankohtaisilla tarjouksilla tai kampanjoilla. Suuret kuvat ja harkittu visuaalinen kokonaisuus antavat oikean vaikutelman tuotteestasi. Ohjausjärjestelmän avulla päivität näyteikkunasi ilmeen hetkessä ja niin usein kuin haluat.

Toteeminäyttö, näyttö, kosketusnäyttö, 4k-näyttö, palvelupääte, Toteemi

Toteeminäyttö

Toteeminäyttö varmistaa, että käytät hyvin ainutlaatuisen tilaisuuden luoda positiivisen ensivaikutelman asiakkaan astuessa myymälääsi. Fisplayn kioskitoiminto mahdollistaa monenlaista toimintaa kosketusnäytöllä.

Rappunäyttö

Rappunäyttö

Rappunäyttö tuo taloyhtiöiden viestinnän tähän päivään. Hissioviin ja ilmoitustauluihin tulostettavat lappuset voi jäädä historiaan, kun ilmoitukset saa näytölle napin painalluksella.

mainosnäyttö

Dashboard

Kerro toimistolla työntekijöillesi onnistumisista ja hyvästä tekemisestä! Yrityksellesi rakennetaan oma hakutoiminto, joka alkaa automaattisesti tuottamaan sisältöä infonäytöillesi. Aloitusmaksun jälkeen palvelu toimii kuukausimaksulla. Dashboard vaatii toimiakseen infonäytön ja ENTERPRISE -palvelun.

Jätä yhteystietosi

Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun