bestcaravan

Alusta saakka Bestcaravanin lähtökohta on ollut tarjota karavaanareille rentoa matkantekoa ja inspiroivaa asiakasviestintää.

Bestcaravan Espoo

case

Bestcaravan myy ja huoltaa matkailuautoja ja -vaunuja Hyvinkäällä, Espoossa, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa.  BestCaravan halutaa tarjota asiakkaalleen luotettavan kulkuneuvon ja antaa asiakkaan keskittyä matkailusta nauttimiseen. He halusivat tarjota parasta myös asiakaspalvelussaan ja kääntyivät meidän puoleemme löytääkseen ratkaisun.

Videoseinä Bestcaravan

ratkaisu

Digitaalisessa viestinnässään BestCaravan on keskittynyt siihen, että asiakas saisi myyntipisteistä mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Liikkeisiin sijoitetuilla kosketusnäytöllisillä palvelupäätteillä varmistetaan, ettei asiakas joudu turhaan odottamaan myyjän ollessa varattuna. Asiakas voi hakea tietoja kyseisen myyntipisteen kulkuneuvoista sekä selata ketjun muissa myyntipisteissä sijaitsevia matkailuautoja ja -vaunuja. Palvelupääte antaa myös myyjälle mahdollisuuden palvella asiakasta entistä paremmin; matkailuautoihin ja -vaunuihin voidaan tutustua suurelta näytöltä sohvalla istuen.

Bestcaravanilla ollaan tyytyväisiä Fisplayn näyttöihin. ”Palvelupäätteet ovat tosi käteviä asiakkaille. Niillä saa selata muiden myymälöiden valikoimaa eikä jää tyhjin käsin jos paikanpäältä ei löydy sitä mitä haetaan.”

Kurkkaa Bestcaravanin sivuille tästä!

Bestcaravan infonäyttö
Videoseinä Bestcaravan
Videoseinä Bestcaravan