Aika hankkia kosketusnäyttö?

Asmo Lamminmäki/ tammikuu 26, 2018/ Uncategorized/ 0 comments

Kosketusnäyttö on itsestäänselvyys. Ei ole kauaakaan siitä, kun ne olivat teknologian viimeisintä kärkeä, nyt jokainen kantaa sellaista taskussaan. Myös yritystiloissa kosketusnäyttöjä on yhä enemmän. On pieniä itsepalvelupäätteitä, keskikokoisia palvelupäätteitä ja valtavia interaktiivisia seiniä. Mistä yrittäjä tietää, olisiko kosketusnäyttö kannattava investointi?

Tärkeintä ennen näyttöjen hankintaa on kääntää katse oman yrityksen olemassaolevaan digitaaliseen viestintään. Näin varmistetaan se, että näytöistä saa heti alusta saakka kaiken hyödyn irti. Artikkelissaan Digital signage Q&A: Touchscreen edition Bradley Cooper haastattelee Raimon Chikhania,  Elo Touchin aluemyyntipäällikköä aiheesta. Chikhani kehottaa pohtimaan, ovatko yrityksesi kotisivut kunnossa, ennenkuin hankit kosketusnäytön. “Hyvin suunniteltu, funktionaalinen ja digital signage -optimoitu web-sivusto auttaa antamaan hyvän vaikutelman asiakkaille jotka selaavat e-kauppaa myymälässä. Jos yritys ei tässä onnistu, se voi haitata potentiaalia joka infonäyttöihin on käytetty.

Ovatko kotisivusi niin houkuttelevat, että haluat esitellä niitä asiakkaillesi ja uskotko niiden tuovan yrityksesi esiin myönteisessä valossa? Keskeneräiset sivut, joilla on toimimattomia linkkejä tai suttuisia kuvia, eivät parane esiteltäessä uudella näytöllä. Hiottu ja toimiva sivusto taas antaa hyvän kuvan yrityksestä. Laadukkaat kuvat ovat edukseen suurilla näytöillä. Mahdollisuus selata yrityksen e-kauppaa kivijalkamyymälässä antaa hyvän asiakaspalvelukokemuksen erityisesti tuotteen ollessa lopussa myymälästä.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Hiotut kotisivut kosketusnäytöllä parantavat brändimielikuvaa

Silmää miellyttävät kotisivut vaativat ammattiosaamista. Laadukkaat sivut parantavat brändimielikuvaa ja palvelevat asiakkaitasi. Kertainvestointi kannattaa, sillä hyvät sivut palvelevat myös yrittäjää. Ammattilaisen tekemään verkkokauppaan saat itse lisättyä tuotteet ja valmis pohja takaa sen, että tuotteiden esillepano noudattaa yrityksesi linjaa. Samoin mahdolliset uutissyötteet sivuilla takaavat, että sivuille tulee tuoreita päivityksiä ulkoasun pysyessä yhtenäisenä.

Onko yrityksesi aktiivinen somessa? Mikäli postauksia tulee noin kerran viikossa, voit hankkia palvelupäätteeseesi Facebook-muistitaulun ja  jakaa julkaisusi myös näytöille automaattisesti. Myymälässä vieraileva asiakas saa yrityksestä aktiivisen kuvan nähdessään tuoreet julkaisut näytöillä. Näin saat somepostuksistasi moninkertaisen hyödyn.

Entä kustannukset, eikö pienelle yritykselle tule kalliiksi investoida palvelupäätteisiin? Chikhan kertoo, että kosketusnäytöt eivät ole enää vain isoille jälleenmyyjille, vaan hinnat ovat kohtuullistuneet. Hän lisää, että kosketusnäyttöteknologiasta yrittäjä saa arvoa pitkään. “Monet jälleenmyyjät, jotka investoivat kosketusnäyttöihin, saavat investoinneista takaisin pian. Digital signage ja myyntipäätteen interaktiivisuus voivat toimia myyntityökaluina myyjille. Myymälöiden ei enää tarvitse menettää myyntiä vaan asiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta tuotteen, joka on myymälästä loppu. Niinpä, vaikka näyttöihin ja ohjelmistoihin täytyy sijoittaa, niistä johtuvat hyödyt ylittävät kirkkaasti välittömät investoinnit.”

 

Meeri Hentilä
Share this Post

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*